Rush!



Kablaaam!

Jag var rätt arg vid förra inlägget, med all rätt å andra sidan men idag är jag på bättre humör trots att jag avskyr jobbet förtillfället men det brukar gå i vågor det där.
Har jobbat stängning ikväll, kom hem bara för en liten stund sen och ska åka tillbaka till restaurangen vid 05.30 för att skylta om.. kul!

                        

Igår såg jag Avatar med Madde & bror, den var mucho bra men lite väl genomskinlig mot slutet. Jag kunde inte sluta tänka på att om man skulle para en smurf + gargamels katt och sen para ihop en människa med smurf-katten, skulle man då få en Na'vi? Förmodligen!

Snart är det nyår, det ses fram emot. Har en del att göra innan bara, måste inhandla raketer & alkohol + lite kläder och sen klippa mig m.m. problemet är bara att jag jobbar varje dag så vet inte hur det ska hinnas med..

i övrigt är SF fortfarande dumma i huvudet men mer om det när jag ringt och skällt på den olyckliga personen som svarar i telefonen på deras kundtjänst!

Stay Awesome!
Knegarn

Knegarn hälsar!



Jag bryr mig inte om ni hatar eller älskar mig men en sak jag inte tål är folk som pratar bakom ryggen på mig, har ni något att säga så ha stake nog att säga det till mig och sluta försöka gissa er fram till vad ni nu vill ha reda på genom att stå och diskutera mitt privatliv med någon som har lika lite med vad jag gör som du har.

                                                      

                              Fuck you och fuck dina förutfattade meningar

Jag trodde mycket mer om många av er på jobbet, men ni har bevisat mig fel uppenbarligen och jag har tappat all min respekt för er, lycka till att få den tillbaka!


Knegarn

Julen 2009



Ho HO ho!

Julafton är förbi! Det har varit en härlig dag & kväll! Morgonen kunde börjat bättre dock..

Madde hade sovit över och skulle åka relativt tidigt hem igen för julfirandet med sin familj, så vi låg halvvakna i sängen vid 9.30 tiden då en utländsk tant smyger in på min baksida och ställer sig och bankar på mina fönster.. Jag undrade såklart vafan hon höll på med och hoppade upp ur sängen relativt arg, hade lite problem med att lokalisera ett par byxor så tanten slutade knacka och började gå men jag sprang ut genom porten och frågade va hon höll på med?!

Hon svarade inte utan gick in i porten och ställde sig och stirrade på brevlådorna, helt jävla dement verkade hon vara, i vilket fall som bad hon om ursäkt på någon jävligt dålig version av invandrar-svenska och jag smällde igen min dörr. Man ställer sig för fan inte 10 på morgonen och knackar på en främlings fönster bara för att få upp en portdörr.. jävla riksmongo.

----------------

Jag hatar att jag inte får i mig mer Julmat än jag får, visst, jag åt rätt bra men jag ville ha mer men magen var kinkig och satte stop för Fredrich (Det är vad jag döpt min inre tjockis till) lite för tidigt och jag fick nöja mig med att dricka alkohol istället!

Skönt att stressen inför jul nu är över faktiskt, kan man ta det lungt ett tag igen. Imorgon skall det ätas kalkon hos Pappa med familjen på den sidan, mycket bra tycker jag! Sen kommer Madde förbi någon gång där också så då har jag att se fram emot :)

Nu ska jag lägga mig och sova, helt slut.
ps. varför luktar jag kattmat? ..

Stay Awesome
Knegarn

Jul hos familjen Weise?



Yo-ho and a bottle of rum!

Har jobbat idag, 10-20 pass med en släng av skiftkörning. Känns så jävla konstigt att jobba igen efter 3 dagars ledighet. Man är typ ur balans, som om man varit borta på långsemester eller dylikt men det gick helt okej ändå trots att jag var sur i början och seg i skallen mot slutet.

Imorgon är det jobb på schemat igen, ska upp vid 5 imorgon bitti för att förhoppningsvis lyckas åka kommunalt utan några problem till min kära arbetsplats, troligt? Mnjaaa.. vi får väll se.
Efter det åker jag hem till söt för att hjälpa henne klä julgranen då jag inte har en egen haha.. det kommer bli skoj!


Jag satt och tänkte idag hur synd det är att Arne Weise inte håller i Kalle Anka längre, inte för att jag är den som brukar kolla på det då jag har börjat tröttna, men i år firar jag julen hos Pappa och mina två små systrar så Kalle står förmodligen på schemat om pappa inte lyckats supa ned mig innan det startar. Ja då vill jag ju se Arne i rutan, likt hela övriga Sverige, han har ju funnits där sen man var knodd.. han känns ju lite som en i släkten, typ en farbror som man träffar 1 gång om året i ett par timmar.

Då började jag funder över hur julen hos familjen Weise ser ut? Undra om han har satt upp kuliss i ett hörn hemma hos sig och sitter och myser i en fotölj med någon juldänga i bakgrunden och kör sitt eget race? Det hade varit awesome! Fattar ni hur avundsjuka alla borde vara på Weise släktet som har tillgång till honom varje jul, not fair!

                                                   
                                                

                                                               Mysfarbrorn Arne!

Men det finns tydligen inte tillräckligt med Arne åt oss alla, men jag är inte bitter för det.. eller kanske lite men nu ska vi inte vara sånna.

Stay Awesome!
Knegarn

Who the fuck is Brittany Murphy?

Nu är jag hemma igen, har varit och ätit julbord med familjen och lite släktingar till min bror Danne! Det var awesome som förväntat, jag älskar julmats buffé och jag älskar jul-öl & snaps till det, fy fan vad gott!

Igår var rätt mellow, vi var på Harry B James som sagt, jag var inte jätte taggad då jag var rätt trött sen kvällen innan + att jag hade ätit alldeles för mycket precis innan så var inte i topp form men utgång blev det iallafall!
Jag & Snibb mötte upp Söt & jennie på HBJ, vi satt och snackade och lyssnade på skön rock så man ska ju knappast klaga!

Sen var det några uppkäftiga "Rock"-brudar som snodde min och Snibb's platser medans vi var på toa trots att söt hade påpekat att de var upptagna, blev lite sura miner och tillslut skrek ena "Rock"-bruden - Stick tillbaka till Stureplan! Bara för att jag satt i en Lyle&Scott tröja och de andra var bättre klädda än "Rock"-brudarna som satt i urtvättade T-shirts och kortkortkort mitt i vintern.. Jo men visst, Stureplan är precis där jag hör hemma! Förlåt för att man tjänar lite pengar och har råd att köpa nya kläder... jävla nub.

Men det var en trevlig kväll i vilket fall som!

Sen är det massa skriverier om någon Brittany Murphy, who the fuck, why the fuck and what the fuck?
Jag har inte läst något bortsett från de random "Brittany död </3" kommentarerna men låt mig gissa på att dte är en Hollywood stjärna som gjort några mediokra roller och tagit en överdos? Är jag nära? Aja, det är ju synd att folk dör men förstår inte hysterin över EN persons död när det är tusentals som dör i krig & svält varje dag men ingen kommenterar om det bara för att de inte har haft en huvudroll i "legally blond 36" ??

Stay Awesome!
Knegarn


Leardawg!



Tjululu!

Dagen igår blev inte som planerat, fick aldrig tag i våra Avatar biljetter och jag blev bitter över det, vi bestämde för att kolla den någon annan dag istället så ingen film igår alltså.

Istället kom Drickard och Robben över och Söt såklart, vi drack några öl och spelade SMS-roulette, som Drickard vann förövrigt! Det var en lugn och rätt skön kväll trots att det inte blev som jag tänkt.
Ikväll ska det förmodligen ut på Harry B James och kröka till, blir nog inte allt för stökigt då jag har lite ont om pengar men ska se vilka man kan få med sig, brukar alltid bli kul när man är på HBJ ändå oavsett förutsättningar!

Jag & min bror är sjukt skillade på att handla julklappar.. som vanligt var vi helt oförberedda, ute i sista sekund med inte en allt för bred budget men vi handlade till alla vi skulle och gick därifrån inom loppet av 20 minuter, det är fan bra jobbat, måste vara någotslags rekord?? High Five!

Imorgon blir det mer eller mindre familj/släkt middag med mor's sida, ska in till stan och äta god mat och dricka många öl, det kommer bli gött!

Sen startar nästa jobbvecka på Måndag, ugh..!

Annars rullar allting på i en jävla fart, allt känns som en bergodalbana just nu och tiden går för fort.. Men jag är ändå väldigt lycklig just nu, känns konstigt att säga men det är fan sant! Hoppas ni är det med ;)

Stay Awesome!

Knegarn


SF

I Tisdags bokade jag två biljetter till Avatar, allt verkade fucking dandy tills det att jag fick reda på av söt äldre bror att man var tvungen att hämta ut biljetterna dagen efter bokning, det stod fan ingenstans när jag bokade att jag var tvungen att göra men visst.

Jag gick in på SF för att hitta ett nummer till Rigoletto (Där jag hade bokat) för att se om mina biljetter fins kvar, det är som om biografen inte existerar om man inte åker dit och ställer sig utanför. Inget nummer finns, ingen mail, ingenting.. Hittade ett nummer till SF's kundtjänst och tänkte, "ja ja.. ringer väll dit då" satt i kö i 15 minuter och gick från att automatrösten sa "det är några personer före dig i kön" till "Det är många personer före dig i kön" WHAT THE FUCK?

Jag la på och försökte hitta ett nummer till någon annan biograf då man tydligen ska kunna hämta ut biljetterna på vilken biograf som helst, lyckades få ett nummer till SF's biograf i Vällingby och där svarade någon Sandra.

Jag förklarade för henne mitt dilemma och sa att jag bara ville veta om mina biljetter finns kvar, hon sa att jag var tvungen att ringa till Kundtjänst.. Varför hon inte kunde kolla det visste hon inte, om jag ska kunna hämta ut biljetterna där måste hon ju kunna se om de finns kvar eller är jag dum i huvudet?

                                                       

                                                        
                                            (Ryktet går att det ser ut så här i växeln hos SF)



Så nu sitter jag i kö till SF's Kundtjänst, de verkar som telefonisten har somnat då jag säkert suttit i kö 1 15 minuter till.. Niklas du vet att jag älskar dig men företaget du jobbar på är helt jävla inkompetent!

 

Knegarn


Tidig morgon eller sen kväll?

Hej på er!

Kom precis hem från jobbet, lagom trött och lika velig om jag borde gå och lägga mig eller vara vaken ett tag till, vi får väll se!
Jag har varit awesome på jobbet som vanligt, det måste vara få förunnat att få jobba med en kille som mig, mm.. nej då, jag har inte storhetsvansinne alls.. Dagen har bara rullat på väldigt smidigt helt enkelt och det är väldigt skönt när den gör det, så då är det klart jag tar all cred liksom haha.

Började inte förens 15 idag, så spendera min kväll hos söt i läskiga Kungsängen, det var ruwligt! Men ett helvete att försöka ta sig ifrån när jag väl skulle till jobbet. Pendeltåg åker jag inte allt för ofta men skulle göra idag då, tydligen hade det kommit snö på spåren, hör och häpna.. det är vinter och har kommit snö, skumt minst sagt och SJ var som vanligt helt hjälplösa mot detta naturfenomen och där stod jag och väntade i cirka 1 timme och 40 minuter innan jag kom iväg, som tur var hade jag söt som sällskap hela tiden så jag var självklart nöjd ändå men man kan ju ändå tycka att SJ som grundades 1856 borde ha kommit på i allafall något för att få tågen att kunna passa tiderna något sådär under alla dessa år.. men icke!

Imorgon har jag tagit ledigt för att kunna gå och se Avatar med söt, det blir smutt! Sen har jag en ledig helg efter det så ska inte klaga på hur det ser ut de närmsta dagarna.

Stay Awesome!

Knegarn



There and back again

YO!

Det var inte igår jag hängde här på Knegarn! Bloggandet verkar vara i farten igen och jag tänkte.. what the fuck.. och här är jag igen, ibland är det ju väldigt skönt att bara skriva av sig.
Utseendet har ändrats.. HTML koderna hade av någon okänd anledning gone haywire och hela bloggen såg utvecklingsstörd ut så gjorde det enkelt för mig och gick tillbaka till det numera stilrena vita bakgrunden.

Vad har hänt sen jag skrev senast? En jävla massa kan jag förtälja, jag håller på att skriva ett långt inlägg om hur min sommar har varit med två härliga grabbar som jag knöt kontakt med, det får ni läsa när det är klart.

Jag har fyllt 24 mycket trevliga år.

AIK har tagit dubblish! Shit vilken härlig tid och vilka minnen.. Tjerna, hjälten #1

Jag har blivit farbror! Danne & Lotta har fått en liten unge, Maia heter hon och föddes 21 November om jag inte minns fel.

Jobbet är som vanligt, helt okej. Har gått ännu en trevlig kurs, EMP och lärde mig mycket om framförallt tidsplanering, mycket nyttigt för mig även privat.

En bacon-kväll med Mats och lite andra bacon entusiaster är i planerings stadiet, det kommer såklart bli awesome.

Nyår är snart här och jag älskar den dagen, tyvärr är det som vanligt jävligt mycket velande om vad som ska göras, men det brukar sluta bra.

Sist men absolut inte minst har jag börjat spendera min tid med söt, tyvärr åker hon iväg snart men.. ja, vi får se helt enkelt, har ingen lust att sitta och tänka på hur det blir sen, utan får vara glad över det som jag har nu!

Jag ska försöka titta in hit lite oftare from nu.

Stay Awesome!
Knegarn

RSS 2.0