D-day


Såhär dagen efter en efterlängtad fylla har jag känt mig rätt sliten (No shit?) Men det var ruwligt igår, vi var hos Fredde i Solna och snackade skit och drack öl, sen drog halva festen till Garbo medans jag, Snibb, Markus & Tilde bestämde oss för att dra hem till Markus & Tilde för en whiskey och cigarr, tyvärr kom jag aldrig så långt för påvägen dit slog fyllan till ordentligt och jag bestämde mig för att sängen var det bättre alternativet.
Det var kul att träffa folket igen, var ju ett tag sen som sagt!

Idag har jag bara chillat framför NHL större delen av förmiddagen, sen åkte jag iväg med far och handlade, gäller att passa på när man får skjuts! Var i rätt stort behov av det också då mitt kylskåp innehöll ett paket smör, endast. Senare på kvällen gick jag & bror till farsan och käkade middag.

Veckan som kommer är fullspäckad av jobb, vilket behövs. Ska se till att trycka in många timmar denna månaden så jag kan få en fet April lön och lägga undan lite pengar till Sweden Rock och kanske påbörja ett sparande till en eventuell Thailands resa senare på året, smutt.

Nu ska jag göra en personal-uppställning inför imorgon sen är det nog läggdags snart så jag kommer upp 05.00 imorgon,

Stay Awesome
Knegarn

Alkoholhydrater


Hola!

Ikväll ska jag bli för full för mitt eget bästa, mitt tillfälliga underskott på alkoholhydrater kommer efter ikväll vara ett överskott! "Oj, vad speciellt.. du ska supa till på en Lördag" Tänker säkert ni, ja det är rätt speciellt för det var ett tag sedan jag hade förutsättningarna och inställningen att ikväll så kommer det kanske sluta illa, på ett bra sätt!

Utöver detta är det en liten reunion med Trion och bara det taggar mig lite extra, vad som händer är ännu inte spikat men det brukar alltid bli bra spontan fester med grabbarna. Jag har laddat med 9 timmars sömn, ett pass på gymmet och precis tillräckligt mycket mat, ni vet inte sådär mycket så om man skulle kräkas ikväll så får man leftovers men tillräckligt för att kunna hålla en helkväll.

Nu tycker ni säkert att jag är omogen och agerar inte alls som en vuxen 24'åring, isånnafall, GRATTIS! Du har precis vunnit ett par löständer, en käpp och en årsförbrukning viagra, inte nog med det, du får även en sarkastisk suck från alla oss här på Knegarn (egentligen är det ju bara jag som skriver här men det låter bättre att säga oss)  
Ska se om Drickard är sugen också, men han är tydligen bakis ifrån igår, bittert.

Jag hade så mycket mer att skriva.. men jag kommer inte på vad det var jag tänkte på innan, det flyger runt så mycket tankar och ideér i min skalle hela tiden att jag har svårt att memorera allt, men jag kommer ihåg att det var roligt, för jag satt nämligen och skrattade åt mig själv och funderade på att börja med stand-up comic, men men..


Syns i dimman!


Stay Awesome
Knegarn

Vart är mitt kaffe?!


Konichiwa!

Jag är trött, har sovit rätt bra inatt men jag skulle varit på gymmet nu egentligen men morgon-Adam ville inte stiga upp ur sängen när alarmet ringde och som vanligt så ångrar jag att jag inte gjorde det såhär i efterhand, jag är en dålig människa!
Nu hinner jag inte åka dit för ska till jobbet om inte allt för länge, känns inte speciellt awesome alls. Men jag får skylla mig själv och ta igen det på Lördag helt enkelt.

Jag satt och tänkte på en sak, jag skulle vilja ha typ en slav här hemma, som kunde göra allt det jag inte orkar, som nu t.ex. vill jag ha kaffe, men jag har ingen lust att resa mig ur stolen, jag skulle vilja att det stod en kopp redo när jag vaknade, tillsammans med en tallrik pannkakor och lite bacon på sidan.

Fanns det när jag vaknade? Nej det fanns det inte! Fast vi kan ju inte kalla det slav, det är ett sånt negativt laddat ord och skulle antyda att jag vore en ond människa, en slavägare.. vilket jag inte är såklart. Vi skulle kunna säga att jag vill ha ett hembiträde, fast då måste jag ju betala honom/henne och det har jag ingen lust med heller..
En praktikant! Det är vad jag vill ha.

Jag skulle kunna undervisa i awesomeness och så gör dom mitt skitgöra i gengäld, någon som är sugen? Kanske ska slå Martha Stewart en pling och se om hon är villig.

Stay Awesome
Knegarn

CAPS LOCK


JAG VAKNADE IMORSE, JÄVLIGT TAGGAD PÅ ATT DRA TILL GYMMET! DROG IGÅNG EYE OF THE TIGER PÅ SPOTIFY OCH KOLLADE UFC PÅ YOUTUBE, KÄKADE EN MÄSTAR FRUKOST OCH ÅKTE OCH TRÄNADE!

BÄSTA BICEPS PASSET NÅGONSIN, SÅ JÄVLA KING!


RAAWR!!


Juste, 2 månader idag har det gått tillsammans med Madde! Puss på dig snyggo!


Stay Awesome
Knegarn

Boys are back in town



Sup'!

Har precis kommit hem ifrån England, flög vid 18.00 tiden idag och det har gått förvånandsvärt smidigt att komma hem med tanke på allt man hade hört om snö kaoset.

Väldigt blandade känslor att komma hem dock, oavsett snö kaoset så gillar jag att vara hemma i Sverige igen, var ju skönt vårväder i London med 8-10 plusgrader men jag föredrar Sverige ändå men här är jag utan Madde, var riktigt jobbigt att åka ifrån henne idag, det gillade vi inte alls! Nu är blir det väll någon månad till på en höft innan vi ses igen..

Vad har vi haft för oss i London då? Jo tänkte gå igenom dagarna som gått;

Dag 1: Jag & bror mötte upp Madde inne på Liverpool street i centrala London på eftermiddagen, efter kram-kalas så käkade vi på KFC för att sen dra oss till Clapham där Madde's värdfamilj bor, det blev lite chill där med tv och mys innan vi bestämde oss för att hitta en restaurang och käka, vilket vi gjorde. Sen bar det av hemåt igen och lite mer tv innan vi somnade.

Dag 2:  Kim's audition dag! Han skulle ha audition vid 15 tiden och vi hade bestämt att dra in till stan innan och kolla runt, sen skulle jag och Madde hänga där inne och kolla kläder m.m. tills Kim var klar. Nu blev det tyvärr inte så då jag fick någon oförklarlig magknip, det gjorde så fruktansvärt ont att jag hade svårt att gå överhuvudtaget. Smärtan påminde om när jag opererade bort blindtarmen, så jag blev säng liggandes hela dagen och Kim fick åka in själv.

Som tur var klarade han auditionen och kom hem efter det igen! Vi hade tänkt gå ut och äta och dricka öl för att fira honom lite men så fort jag reste på mig och började gå runt fick jag riktigt ont igen så jag kom ingenstans. Istället fick Madde ha telefon-jour resten av kvällen då jag var på gränsen att behöva åka in till sjukhuset, men jag somnade och vaknade upp mycket senare på kvällen och kände mig bättre så det slapp vi som tur var.

Dag 3:  Kim skulle åka hem idag så jag och Madde följde med honom till Liverpool street och sa hej då, sen åkte vi till Westsomething shopping center och kollade runt i massa affärer, det var tydligen Europas största shopping center tyckte jag Madde sa, vilket var förstårligt när man var där inne. MYCKET affärer, slå ihop fyra kista gallerior och ni har ungefär en hum om hur det såg ut. Varken jag eller Madde köpte något men vi spenderade ett antal timmar med att kolla kläder och annat. Sen drog vi tillbaka till Clapham, käkade och gick tillbaka till huset.

Dag 4:  Vi hade bokat hotell för de nästa två dagarna, låg precis intill London Eye. Så vi åkte in dit och checkade in, sen drog vi ut på upptäcktsfärd, vi gick runt lite här och där. Slutade med att vi vandrade upp och ned för Regent street. Det är en lång gatan med alla möjliga affärer på båda sidorna av vägen. Efter den vandringen vart vi rätt hungriga, försökte hitta en restaurang vilket skulle visa sig vara helt jävla omöjligt att kunna finna i centrala London. Vi lyckades hitta en Pub som enligt utsago skulle servera mat. Vi gick in och jag gick fram till baren och sa "Hi, we would like to eat, do you have a table for two?" och fick som svar "Congratulations!" Följt av en mycket sarkastisk blick av kanske den drygaste snubben jag någonsin träffat.

Sen var jag tvungen att dra ur honom att äta mat fick man göra på övervåningen där det skulle vara "table service" vilket det inte var då jag och Madde satt där i 15-20 min utan att ens bli hälsade på, utan den dryga servitören gick runt och var otrevlig mot de andra gästerna, slängde disk och suckade. Så det fick bli McDonalds istället då både jag och Madde var någon minut ifrån att lacka ur totalt. Sen bar det av tillbaka till hotellet.

Dag 5:  Jag hade fått tips om en gå-gata där dom skulle ha affär efter affär med märkeskläder från Henri-Lloyd, Hackett, Ben Sherman, Gant, Hugo Boss, Merc och massor massor mer! Carnaby Street fick jag reda på att den hette efter lite telefonkontakt med Rikard så tog jag och Madde oss dit, det var.. awesome! Gillar ni de här märkena och klädes typen och är i London får ni inte missa den här gatan!!

Jag hade kunnat spendera hur mycket pengar som helst men min budget är var lite mindre än oändlig, om vi säger så, blev tre inköp därifrån:





plus ett skärp från Henri-Lloyd också som jag inte har bild på. Var jävligt sugen på att par jeans också från samma märke men lyckades hålla händerna i styr.

Efter det var vi runt och kollade i massa affärer i Maddes tycke, men hon hittade inget som hon ville ha så vi for tillbaka till hotellet och dumpade sakerna jag hade köpt, sen åkte vi in till stan igen och åt middag på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter eller låg (Lol på mig..) men gott var det! Vi skulle på bio senare på kvällen och se 'The Lovely Bones'  när vi lämnade restaurangen så satt den här killen utanför;

Ah, jo! Han var ju rätt skillad!

Sen var vi och kollade på filmen, den var rätt bra, väldigt speciell! Efter det var klockan rätt mycket så vi åkte tillbaka till hotellet.

Sista dagen spenderades fram till klockan 15 hos Maddes värdfamilj då Madde var tvungen att ta hand om ett av barnen som var hemma sjuk från skolan, så vi satt och tittade på film tills jag skulle åka in till flygplatsen. Mötte upp ett par gamla jobbar kompisar som varit nere i London och kollat på fotboll, så hade sällskap resan hem då vi flög med samma plan, det var smutt!

Det var allt för denna gång! hoppas ni klarat er bra här hemma utan mig ;)

Stay Awesome
Knegarn

London!


TJAAAAAAAAAAAAAA!

Imorgon åker jag till London, planet åker vid 10.30'ish och sen är jag äntligen där! Shit vad jag har längtat, den här dagen kunde inte kommit snabbt nog.
Känns som det var en evighet sen jag sa hej då till Madde på Arlanda, fast det egentligen "bara" gått 47 dagar (That's right bitches, i did the math!) antar att den känslan är helt naturlig i en situation som denna!

Men finns inget jag hade bytt dom 47 dagar av längtan emot för att få 5 dagar i London med Madde, så det känns bra ändå!

Sen skulle jag vilja kröna mig själv till den sämsta rese-packaren i detta land, det har tagit mig tre dagar att i princip packa en väska med kläder, jag packar typ ett plagg i timmen, inte för att jag velar över vad att ha med mig, för det visste jag redan, utan bara för att jag kommer på annat att göra och gör det istället, alltid så med mig och resväskor, det ligger någon dold spänning i luften så fort jag tar fram den.

Men tror jag fått med mig allt nu så kvällen ska rundas av med ett par öl och NHL 10, kung!
Vi hörs nästa vecka, tror knappast jag kommer lägga tid på att hålla bloggen uppdaterad där nere ;)

Stay Awesome
Knegarn

Twoooooooooo!


två små dagar kvar tills jag är i London med Madde & lillebror också såklart! Tjooohooo!




Idag har det varit några få timmars jobb, 4 & 1/2 bara men det var rätt lagom, har mycket att fixa! Ska packa nu strax då jag inte hann igår kväll. Kom hem från gymmet nyss, det var niiiiice! Har ökat en hel del i vikter redan och känns verkligen som jag är igång på riktigt igen nu, i like!

Idag har jag med ett generöst lån av Zandyn kunnat betala min Sweden Rock biljett, jävligt SMUTT! Längtar som fan, inga direkta band jag är jätte intresserad av men Sweden Rock är alltid awesome och alla band är ju inte klara ännu så. Bjuder på en bild med förra årets legendariska gäng, Manowar style.



Stay Awesome
Knegarn

3



Yo!

Nu är det endast tre dagar kvar tills jag & bror åker, gillart!



Hrm, vad ska jag mer skriva.. känns som det är så mycket som händer nu, jag gillar iofs och ha saker att göra, saker som håller mig sysselsatt hela tiden men ibland blir det lite mycket för mig att hålla reda på.

Jag har idag varit och köpt en ny tv! En 42" LCD från Philips, var omkring alla elektronik butiker på Barkarby Outlet innan jag bestämde mig för den. Ska väll försöka sätta upp den på väggen sen och skrota den fula gråa tv-bänken.


Har även träffat både mor och far, ätit mat respektive fikat. Hann inte med att träna idag men ska till gymmet imorgon efter jobbet, sen in till stan med Kim för att kika på lite saker.

Alla hjärtansdag idag också, lite blandade känslor faktiskt. Det har ju knappast varit någon favorit dag de senaste åren då min Farfar gick bort i cancer den här dagen för tre år sedan. Han betydde väldigt mycket för mig, en stor förebild som jag kände hade så mycket kvar att ge, men sånt är livet, inte alltid rättvist.
Dels för att Madde är i London, nu är det ju bara tre dagar tills jag får se henne igen men en dag som denna blir man ju konstant påmind om det.

Men samtidigt så gör det mig glad att jag faktiskt har träffat någon som jag tycker väldigt mycket om att dela sånna här dagar med! Oavsett vart hon och jag befinner oss just nu.

Stay Awesome
Knegarn

Fyra!


God morgon! Har precis vaknat, har tvätt tid så var bara hoppa ur sängen (Jag som sov så jävla bra..) och sätta igång. Somnade inte förens halv fyra igår så just nu känner jag mig rätt förstörd.

Men har mycket att göra idag, no time for slackage (Japp, jag hittade på det ordet mid-sentence)
Ska in till Vällingby sen med Rikard och köpa öl bland annat, sen har jag tid hos min frisör vid 15 så blir fullt upp.
Dagen slutar inte där men orkar inte gå igenom allt igen, jag blir bara stressad haha.

Ska göra frukost nu så jag får lite energi tillbaka förhoppningsvis! Idag är det bara fyra dagar kvar tills jag åker, woooooooooooho!


Stay Awesome
Knegarn

Fünf !


Japp, det stämmer, fem dagar återstår tills jag åker till Madde och det ska firas med en bild! <3




Men jag hade faktiskt lite mer att förtälja idag än bara detta! Satt på bänken inne i omklädningsrummet på gymmet, hade precis blivit klar och försökte återhämta mig. Det var jag och två andra grabbar i 18-19 års åldern där inne. Jag satt och drack min protein shake och dom stod och snackade om någon tjej, ungefär såhär gick konversationen mellan dem när jag fick öra för det;

Grabb1: Jag får sms från henne ibland, så brukar svara då & då och snacka lite.
Grabb2: Okej soft, men har du haft sex med henne?
Grabb1: Nej, smsar bara du vet..
Grabb2: Men vadå, hade du fått det om du ville då?
Grabb1: Ja lätt! Men jag känner inte fört liksom..



Det finns typ ett dussin killar på denna jord som man kan godta den kommentaren ifrån och det är för att en av dom är Hugh Hefner som har modeller runt sig 24/7 och de andra för att de är extremt kända och får ligga när de vill med vem dom vill ändå, den här snubben var varken eller.

Om ni någonsin hör en kille påstå att han inte vill ha sex för att han inte 'känner fört' så är han full av skit och har inte fått ligga därför att tjejen inte vill ha honom, punkt! Men bra försök, din kompis verkade ju köpa det iallafall!

Stay Awesome
Knegarn

Sex!


Sex, sex, sex, sex, sex! Sex dagar kvar ;)


Vad har hänt annars då? Inte så mycket, var och hämtade mitt pass igår sen städade jag lägenheten, dom ska tydligen besikta den idag så gjorde fint åt dom.

I helgen blir det full rulle däremot! Ska tvätta, handla och klippa mig på Lördag innan jag ska över och festa hos Zandra och Mats, sen Söndag så ska jag köpa TV, försöka hinna träna, packa inför London, äta middag med farsan och försöka hinna klämma in en fika med Mamma också! Phew..!

JUSTE! Jag fick typ min första vinst mot Madde igår! Hon kommer förneka det till sin död men tro mig, kära läsare jag vann. Vi hade slagit vad om att hon aldrig skulle säga ordet 'Smutt' varför vet jag inte, förmodligen för att jag överanvänder det. I vilket fall som så lyckades jag lura henne till att göra det igår, genom att låtsas som jag inte kände till vårt vad längre och spela dum, som en tvättäkta blondin! Mwhehehohoho! I'm awesome.

Nu ska jag åka och träna, sen är det jobb fram till midnatt,

Stay Awesome
Knegarn

Seven!


Heeei heeei!

Blev till att jobba ikväll, folk sjuka så jag fick ta en för laget! Men det gick jävligt bra ikväll plus att jag varit på strålande humör efter gymmet "imorse", blir till att hämta passet imorgon (idag..) istället eftersom jag inte hann med det tidigare.

Nu är det bara sju korta dagar kvar, mycket kärlek!



Stay Awesome
Knegarn

Åtta korta!



Whaddup!

Nu är det endast åtta korta dagar kvar tills jag & Kimzor åker ned till London, jag för att få träffa Madde och Kim för att göra audition för en musik skola han vill in på.

Så här ser dagarna ut fram tills dess!

Tisdag: Ledig, ska hämta ut mitt pass hos polisen och sen åka och träna

Onsdag: Jobbar 06.30-17

Torsdag: Träna på morgonen sen åka och jobba 14.45-00.00

Fredag: Träna på morgonen sen åka och jobba 14.45-00.00

Lördag: Ledig, ska försöka få tid hos min frisör sen inhandla öl och festa hos Zandra & Mats på kvällen.

Söndag: Ledig, ska inhandla en ny TV sen åka och träna sen hem igen och tvätta och packa inför London

Måndag: Jobbar 10-14, bokade upp ett extra pass. Efter det träning!

Tisdag: Jobbar.. tid okänd sen blir det att åka och träna.

ONSDAG ---> London baby! Den 17:e kan inte komma snabbt nog, längtar extremt mycket! Nedräkningen har nu officellt påbörjat hos Knegarn!

                                           

Stay Awesome
Knegarn

Romme



Hej på er!

Har precis kommit hem från Romme, åkte vid 8 imorse och var där redo att åka bräda strax efter 10 någon gång, smutt! Det var jävligt kul, var jag, Danne, Jimmy & Gustav.



Dom var snabba grabbarna, vanligtvis brukar jag kunna köra på rätt lungt för att hänga på vem jag nu är ute med men var tvungen att pressa riktigt hårt för att hålla deras tempo vissa gånger, skidor pffft.

Men det var bara skoj, det är fan riktigt bra skidåkning i Romme, för två timmars bilfärd upp och en total summa på typ 400 kr för mat och lifkort är det värt varje dag i veckan.
Skönt sätt att spendera en Söndag!

Nu ska det chillas lite sen är det jobb som vanligt Måndag morgon,

Stay Awesome
Knegarn

Snöbräda en Söndag! #2


Håhå, angenämt!

Imorgon åker jag till Romme med Herr.Gravenhorst-Lövenstierne, dvs Daniel min äldre och enligt efternamnet lite finare broder, här nedan i passande posé.



Det ska bli awesome att äntligen få åka snowboard i år i ett par riktiga backar så att säga, har haft lite abstinens. Kostar knappt någonting, 300 kr för liftkort, åker ju med Danne så dit och hemresa kostar noll kronor, rätt bra för en heldag med brädan!

Idag har jag jobbat, det har varit rätt kul faktiskt. Gillar på ett sätt att jobba helg för det är då jag kan agera i min roll som skiftledare till 100% så som det är menat inom McDonalds att jag ska göra varje dag, men inte kan pga att det inte fungerar så på restaurangerna (inte bara vår, utan så är det så vitt jag har hört, överallt) men jag har de senaste dagarna känt mig så jävla sliten, vet inte varför..

Jag är bara trött, konstant, även fast jag sover tillräckligt. Får försöka få i mig mer frukt och grönt och dagsljus enligt min kära mor, kan stämma faktiskt, så ska köpa hem lite sånt.

Update från en förhoppningsvis jävligt nöjd och fortfarande utan brutna ben (olikt senast..) Adam kommer imorgon när jag är hemma igen,

Stay Awesome
Knegarn

Lampjävel!


Go Kväll!

Här sitter jag, hemma en Fredags kväll.. det känns.. annorlunda! Kom hem från jobbet rätt sent, vid 9 tiden, hade tänkt åka och träna men då hade dom stängt redan 20.00.. mycket bittert.

Ska jobba imorgon igen, upp vid 8 så tänkte lägga mig snart faktiskt, känner mig rätt trött. Igår var jag, Rikard och Snibb på vårt egna MacLarens, dvs Sever Inn.
Försöker fortfarande vänja mig vid att det skulle kunna bli ett värdigt MacLarens, men jag menar det är ju den enda krogen som är tillräckligt nära för att kunna klassas som ett. Får se vad som blir av den saken!

Sen kom jag hem, efter 3 öl och massa snack om herr-klubbar och andra bravader. Lite på kanelen var jag.. konstigt nog, där märks det att jag inte festar lika mycket som jag gjorde tidigare om man blir små full på 3 öl.. Började göra mackor och kollade på How I met your mother i sängen, vaknade upp imorse med datorn på och bröd smulor överallt, tallriken på golvet, smooooth. . .



Har fortfarande inte städat pga mitt ständiga problem med att komma ur min säng tidigare än 15.00 lediga dagar, what the flux?! Mmm.. Vet inte varför jag är så trött hela tiden? Men är ledig någon dag nästa vecka, så då ska ett nytt försök annordnas. Nu ---> sömn.

Stay Awesome
Knegarn

Tonight


Hej på er!

Jobbat ikväll, gick jävligt smidigt fram till sista halvtimmen då massa strul skedde och gästerna öste in, tänker inte gå in på detaljer men jobbigt var det och jag blev bara mer och mer förbannad för varje sekund som gick.

När vi väl hade stängt och de sista gästerna gått så bestämde sig ena kassan att den inte ville öppna sig, vilket innebär att jag inte kan stänga ned systemet.. Vid den här tidpunkten var jag så jävla sur och att kassan skulle strula var den sista droppen, positiva i det här är att jag vet att jag aldrig kommer mörda någon för om det någon gång skulle hänt hade det skett ikväll.

Efter 20 minuter fick jag upp kassan, gick in för att räkna pengar men kunde inte koncentrera mig för jag var så arg att det seriöst dunkade i huvudet, som när man har ont i huvudet på bakfyllan typ, den sortens dunkade fast detta var ren ilska för jag hade inte ont i huvudet alls, aldrig varit med om tidigare, rätt spännande.

Jag lyckades iallafall lugna ned mig inne på kontoret, räkna pengarna och lämnade jobbet med ett leende, ett väldigt litet leende men ett leende trots allt!

Nu är jag lugn och fin igen och allt är som vanligt men usch, sånna där stunder gillar vi inte! Vanligtvis hade jag säkert varit sur i en vecka efter en sån här kväll men jag kan inte låta bli att vara annat än glad när jag tänker på att det nu bara är 13 dagar kvar tills jag får se Madde igen, saknar henne så jävla mycket!!

Imorgon är jag ledig, ska upp och träna runt lunch och sen storstäda, det är nämligen någonting som stinker i lägenheten, vet inte vad det är då jag verkligen försökt letat och det bara var typ tre dagar sen jag städade senast, men får väll göra ett nytt försök helt enkelt.

Stay Awesome
Knegarn

Öl Reklamer, för att jag kan.



















Ny dag, nya tag!


Whaaaaddup!

Idag har jag jobbat sen 7.45, det har varit rätt soft, jag höll på att få ett nerd rage utbrott under lunchen pga att saker inte fungerade som jag ville men lyckades hålla mig under kontroll och sen blev jag lyckligare.

Känner fortfarande av förkylningen, tyvärr.. lite små seg rent allmänt och snuvig men annars mår jag great.
Drog till gymmet direkt efter jobbet, sov påvägen dit som vanligt, blev väckt av mitt eget snarkande och fick ett sånt där panik ryck man får när man sover på en allmänn plats och vaknar och känner att alla kollar på en, jag hoppade till lite och började hosta, haha, det var rätt kul.

Gymmade i strax över en timme sen åkte jag hem och lagade mat. Har bestämt mig för att tre dagar i veckan på gymmet inte räcker till, därför ska jag försöka ta mig dit fem dagar istället! Får se om det funkar med jobbet och så men ska iaf försöka.

Försöker spara på de pengar jag har kvar så jag kan spendera massa i London när jag åker och hälsar på Madde, det kommer bli awesome, 17 dagar kvar nu!

Har inte mycket mer att förtälja, större delen av veckan består av jobb bortsett från Torsdag då jag är ledig, får se om jag lyckas klura ut något kul att skriva om de närmsta dagarna.
Tills dess..

Stay Awesome
Knegarn

RSS 2.0