En dyr croissant & en kopp kaffe, tack!


Osökt har jag funnit mig tillbaka till Knegarn för att få ventilera mig på gott och ont. Det känns bra! Mestadels för att Spotify har lyckats shuffla fram Peter Jöback's hit 'Guldet blev till sand' Hur kan man inte må bra när man hör hans rena röst är oförstårligt för mig och förmodligen för er med. Tror ni man kan hyra karln? Jag skulle verkligen vilja vakna upp en solig morgon av att Peter Jöback står i mitten av lägenheten, sjungandes just denna sång med en orkester i bakgrunden, hur bra skulle man inte må då?! Obefintligt bra, japp. Jag skulle ställa mig i en Mr.Clean posé brevid Jöback, andas in den ljuva lukten av en svettig orkester på 28kvm och bara njuta, för att sedan ta ton i falsetten och överösta Jöback, som sedan hade blivit så chockad att han erbjöd sig att bjuda på en dyr croissant & en kopp kaffe, good times.
Nu får jag skärpa mig, kom faktiskt inte hit för att prata om Peter Jöback, tro det eller ej!

Jag har insett en annan sak, de bästa inläggen jag skriver sker under nattetid, av den anledningen att jag är 20% trött, 50% flummig, 25% uttråkad och 5% arg eller lyrisk över något jag funnit på internet. Ikväll är inget undantag, jag är kalibrerad och klar för att leverera.. nja.. någon typ av inlägg iallafall!
Jag har däremot ingenting specifikt att berätta om utan tänkte ta det som det kommer bara.

Jag skulle kunna gå in på hela AIK röran som utspelar sig för tillfället, men är alldeles förvirrad och ledsen/besviken för att orka kommentera det som redan egentligen har sagts, så vi skippar det.

Vad har annars hänt då? Den föregående veckan kan delas in i tre delar; Jobb / Madde / NHL 10.  Det är så det har sett ut och så större delar av den här veckan kommer se ut också troligtvis, nästa vecka är mer händelserik däremot men lugn bara lugn, jag ska inte avslöja några spoilers.

Mitt humör har svängt fram & tillbaka den här veckan, jag är trött på så mycket att glad för mycket annat, det har varit en emotionell bergodalbana utan tårar och skärsår som man så fint säger. Jag vill inte gå in på vad som tynger ned mig bortsett från en sak, som är rätt allmän och det är falska människor som inte står för vad dem säger, jag är så fruktansvärt trött på folk som snackar skit om allt och inget och inte kan stå för de dom sagt och sen säga tvärtom när dom konfronteras. Det är ingen specifik situation som hänt mig just nu (så ni slipper fråga), jag har bara fått nog av sånna människor, period! Men man ser det dagligen, "Alpha-hannar" som ska vara roliga/häftiga så länge inte fel person är i närheten, men är personen i närheten så är allt fucking dandy och ni är bästa vänner tills det att han/hon försvunnit igen. Men skit samma, antar att man inte kommer undan det så man får försöka leva med det istället och undvika att betee sig på samma äckliga sätt.

Jag avrundar här, för det blev längre än jag tänkte. Men ska försöka skapa lite kontinutet i inläggen framöver,

Stay Awesome
Knegarn

Nämen!


Konichiwa!

Zandra & Madde tycker jag ska sluta lata mig och uppdatera bloggen, så här kommer en liten uppdatering!
Igår var det en Svart-Gul dag, AIK mötte Gefle i fotbolls Allsvenskan vid 15 och 16 så började AIK-Växjö i hockey kvalet till Elitserien, två minst sagt viktiga matcher men hockeyn snäppet viktigare då det handlade om en direkt Elitserie plats på ett fullsatt Hovet.

Jag föredrar fotbollen mellan de två, oavsett hur viktig hockey matchen var så Zandra och jag kollade klart på den innan vi bytte till hockeyn. Tyvärr förlorade grabbarna med 1-0 i ännu en skitmatch där vår målvakt för fjärde matchen i år kostade oss poäng med en tabbe i målet, felplacerad som vanligt. Inte för att vi presterar något framåt heller, 1 mål på 5 matcher är ju riktigt uselt. Men såhär är det till och från, förra året tog vi dubblish och man drömde sig bort om en fin framtid med AIK där vi likt Barcelona dominerade serien och presterade utomlands, men så funkar det inte. Flavio presterar inte, skador och utvisningar på viktiga spelar hindrar oss, förra säsongens tre stora spelare borta till utlandet, det är Svensk fotboll för er mina damer och herrar. 

Hockeyn vann vi iallafall och tog oss tillbaka till Elitserien men jag kände mig rätt depp ändå, tyvärr. 50% kul svart-gul, heja Gnaget!
 
                                     

Stay Awesome
Knegarn

BRB


Yo

Har inte haft någon lust att skriva senaste tiden, mestadels för att jag inte har något intressant/kul att berätta utan vardagen rullar bara på som vanligt med allt vad det innebär och jag har ingen större lust att sitta och skriva samma inlägg gång på gång så därför blir det ett litet uppehåll tills dess att jag känner att jag har något kul/intressant att skriva om igen.

Hittade den här bilden precis, den summrerar min humor på så många sätt att det är läskigt, valfri tolkning.



Tills vi ses igen,

Stay Awesome
Knegarn

RSS 2.0