The LOL Theory

LOL ( Laugh Out Loud) är någonting som man ofta kommer över när man spelar spel med andra människor över internet, istället för att skriva "Haha" så skriver folk "lol", fråga mig inte varför, jag tyckte det var idiotiskt när jag stötte på det för första gången för många år sen men det växer på en, till slut sitter du där och utan att tänka på det skriver "LOL"

Men det slutar inte där, tillslut använder du det när du pratar, du börjar sätta in LOL i meningar, jag använde det som ett sätt att uttrycka förvåning över något som jag fann smått roligt. Jag är inte ensam om det heller, man väntar bara på att det ska dyka upp i Svenska Ordboken för eller senare.

Snubblade över The LOL Theory för ett tag sen, den innebär att man kan sätta in internet ordet 'lol' i vilken meningsbyggnad som helst och helt plötsligt få den sagda meningen att fullkomligt  förlora all trovärdighet och allvar.

Exempel följer;

1. Doktor till patient: Vi behöver operera på din grovtarm lol, du har cancer..

2. Jesus till Folkmassa: Jag kom för att ge frälsning och erbjuda försoning med Gud genom att dö för era synder lol.

3. Man till Fru: Lol, vill du gifta dig med mig?

                                                                                                  


Powers Naps & Bacon

Klockan är nu 07.10, jag gick och la mig för cirka 2 timmar sedan, vaknade för en halvtimme sedan och hade the munchies för massa bacon.. jag låg i sängen och bara rullade omkring, yrvaken och hungrig.

Till slut gav jag upp och hoppade ur sängen och ställde mig och stekte bacon och gjorde scrambled eggs, klockan 06.35.. seriöst? Det är typ andra gången det händer den här månaden. Underskatta inte hur mycket jag älskar bacon, ibland önskar jag att jag hade en gris hemma som jag kunde klappa och berätta för hur mycket jag uppskattar deras uppoffringar så att jag kan starta dagen genom att äta dens kusiner.. MMmmm.. sweet.

Gris

Börjar inte jobba förens vid 15.00 idag.. funderar på att åka och träna men tror inte jag kommer orka någonting på 2 timmars Power Nap, har man hunnit vila upp sig ordentligt på det? Dunno.. LÄNGE LEVE GRISEN!

Lördag Kväll

Kvällen igår blev inte riktigt som jag trodde den skulle bli, Jag, Rikard, Anton och Johan satt hos mig och förde sen var tanken att vi skulle in till stan men efter ett jävla massa velandes mellan var vi skulle så bestämde vi oss att dra hem till Dan The Man som hade styrt en liten tillställning.

Gick hem till Rikard för att fröjda oss i hans sprit skåp, Johan tog även två rejälla klunkar av Rikards 80% Absinth och de satte spår direkt, haha!

Efter det klassika Taxi ord-kriget mellan taxi chauffören och Rikard så var vi hos Danne, satt och snackade och började kröka, bestämde oss för att gå All-in med tanke på att det var ett sausage-party, så vi körde på. Johan och Danne fann varandra rätt bra verkade det som efter det att Johan satt och hällde i sig sin Bag in Box utan hämningar och sånna takter gillar Danne.

När vi gick därifrån var vi nog alla rätt bra fulla, så hade en bra kväll trots att den inte blev som planerat, hoppas grabbarna håller med!

Idag ska det chillas, iväg och handla alldeles strax sen ska det ses på UFC, GSP vs BJ Penn i titel fight! Ha det.

/Knegarn




RSS 2.0