Slut på wax!


Whaddup!

Jag har slut på wax, mitt hår är helt livlöst. Det bara hänger på huvudet likt en död pudel och blåser omkring i vinden, det känns sådär konstigt mjukt och o-kladdigt som det gör när man inte har wax i.
Jag gillar inte det! Jag har kommit fram till att mycket av mitt självförtroende sitter i håret, har jag en bra hår-dag så kan jag känna mig som kung i baren, har jag däremot en dålig hår-dag så känner jag mig såsom jag kan tänka mig Tore från FC Z känner sig när han är i baren.



Nu utgår jag bara från att Tore har extremt dåligt självförtroende, med tanke på vad jag sett ifrån serien och den bild jag skapat i samarbete med Krang (ni som missat det så är Krang namnet på min hjärna, som en intern tribute till Turtles)

Jag kan gå hemma en heldag, helt ensam och ändå stå i 15 minuter och fixa mitt hår tills jag tycker det är bra trots att jag inte ska träffa någon speciell person eller göra något speciellt, jag fixar håret bara för att jag tycker det är viktigt. Jag kanske är lite ytlig, jag vet inte, jag bryr mig egentligen inte. Det jag bryr mig om är att se bra ut i håret. 
Det enda jag har hemma nu är nått jävla Studio-line hårgél.. Seriöst, vem använder hårgél?? Det måste ju vara den sämsta hårprodukten någonsin, det enda det gör är ju att få håret blöt, precis som efter man klivit ur duschen, det är omöjligt att styla håret med gél, OMÖJLIGT!

Måste köpa wax.. 

Innan jag rundar av min rant om hår och självförtroende så tänkte jag bara nämna en annan sak.
Madde sov hos mig i Torsdags, jag vaknade upp vid 05.00 på Fredag morgon för jag skulle till jobbet så hon fick sova kvar. När jag kom hem vid 17 tiden så hade hon åkt hem till sig igen men lämnat en överraskning, hon hade storstädat hela min lägenhet, det var putsat, diskat, dammsuget, bädat, you name it! Hon är ju bara för gullig!
Puss på dig sötnos.

Stay Awesome
Knegarn 

Lotto!


Konichiwa!
Jag är extremt glad idag, detta pågrund av främst två saker;

Den första och största anledningen är att idag så har jag och Madde varit tillsammans i tre månader och jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig känt mig såhär lycklig som jag är och har varit sen vi började träffas!
Det känns rätt helt enkelt och jag känner mig väldigt lyckligt lottad som träffat en sådan underbar tjej som Madde är. 

Den andra anledningen är att jag fick hem min deklaration idag, kändes lite svettigt att öppna den då det kan vara skillnaden på en mycket trevlig semester i sommar eller en snål sån. När jag läste att jag skulle få tillbaka 23.000 så skrek jag som om jag hade vunnit på lotto! FY FAN VA SKÖNT! Jag som har haft det väldigt knapert de senaste månaderna behövde verkligen det här kände jag.
Verkar som jag har tur i spel & kärlek just nu, man ska inte klaga när det går bra!

Igår samlades The Crew på MacLarens och snackade skit och drack några öl, det var mycket trevligt, speciellt med tanke på att i princip alla kunde mötas upp, man behöver verkligen göra det ibland om även i bara några timmar.



Stay Awesome
Knegarn

Beer me


Tja!

Idag när jag loggade in på min hotmail så hade jag fått (som vanligt numera) 250+ nya mejl sen dagen innan. Suckade lätt för mig själv och loggade in på MSN. Så fort jag kom in så raderade min MSN hela min kontaktlista, What the fudge?!  Nu har jag skaffat en ny mejl och hoppas den förblir spam-fri.

Igår när jag satt på jobbet så ringde Com-Hem, min första tanke var 'Va fan vill dom nu då?' för mitt hat mot just Com-Hem som är min bredbandsleverantör bara växer och växer, dem erbjöd mig ett snabbare bredband och en digital-box med massa kanaler på prov i 6 månader för 1kr mindre än vad jag betalar för mitt nuvarande bredband utan deras tv-tjänst. Jag försökte få ur killen på andra sidan telefonen vad haken var men det verkade inte finnas någon..
Nu är jag inte född igår och inser att dom bara inte ger mig det här i 6 månader utan att jag skrivit upp mig på något som jag inte vill ha för att dem ska generera mer pengar men jag accepterade erbjudandet över telefon iallafall och skulle få papper hemskickat om erbjudandet och jag har om jag inte minns fel 2 veckors ångerrätt enlig konsument-lagen så det ska väll inte vara några problem om jag nu märker att de försöker pracka på mig något annat skit.

Ikväll ska jag träffa lite polare och ta en öl på MaClarens, Madde kommer över också. Innan dess ska jag försöka ta mig till gymmet och hinna äta mat också, så ska nog sätta fart.

Stay Awesome
Knegarn

I'm a Hoers!



Ska strax åka till jobbet, Madde ligger sött och sover i min soffa. Jag skulle åkt och tränat vid 11.30 egentligen men jag lyckades också somna i soffan och vaknade till för en liten stund sen, träningen inställd.
Blev väckt vid 7 imorse av att Madde som legat vaken sen 6 petade på mig tills jag inte kunde somna om, snäll flickvän va? haha. Nu känner jag mig rätt seg men försöker häva i mig mitt ljumna kaffe för att piggna till lite.

Är ledig imorgon så får se till att ta igen träningen då, annars är det mestadels jobb på schemat denna vecka, är ledig i helgen dock! Får se vad man hittar på då. Måste försöka hinna städa också så jag slipper ta en storstäd sen istället.
Igår var jag duktig och räknade ut mina utgifter för kommande månad och la in alla mina räkningar som ska betalas, visade sig att jag klarar av att betala allt även denna månad, men blir rätt tight med spenderandet av pengar efter det. Efter det var jag och Madde över hos Rikard och Stina, vi fick pastasallad eftersom dem hade lagat alldeles för mycket och ville inte slänga bort det, mums! Sen kollade vi på District 9, den var rätt cool!
Nu måste jag fixa mig iordning och väcka Madde så jag inte blir sen till jobbet!



Stay Awesome
Knegarn

No time to be bitter-fitta


Shoo.

Hade inte världens bästa dag senaste jag var här och skrev, min taskiga ekonomi drog ned mig ännu mer. Idag mår jag bättre, eller egentligen inte, börjar bli sjuk men mentalt bättre iallafall.
Pengar kommer och går, får vara tufft även denna månad men jag överlever såklart och det är ju det viktigaste!

Idag har AIK spelat ännu en 0-0 match mot kvalserie-BP, kunde inte se den då jobbet kallade men följde den så mycket jag kunde via nätet. Känns ju inte särskilt bra att öppna med bara två poäng av sex möjliga mot båda Allsvenskans tippade botten lag, skärpning AIK!

Annars har det inte hänt så mycket, har spenderat mina dagar med Madde efter jobbet, mys! Ikväll ska jag träffa lite polare och ta det så lungt som min ekonomi tillåter.

Stay Awesome
Knegarn

Personlig konkurs..



Gått igenom mina räkningar för denna månad, kollat igenom min lönespec, konstaterat att om jag har tur kanske jag kan gå plus minus noll denna månad om jag struntar i att köpa mat och busskort för April.

Jag är rätt trött på det här nu, varje jävla månad samma sak. Mina räkningar och den här lägenheten slukar den skitlönen jag drar in varje månad trots att det känns som jag jobbar mycket mer än vad mina polare gör som finner både tid och har pengar för att kunna ha kul ibland.
Jag finner alldeles för lite tid för dem som det är och sen när jag väl är ledig så har jag inte råd att hitta på något för jag är rädd om jag kommer kunna klara resten av månaden om jag tar en jävla utekväll.

Jag måste se till att skaffa ett bättre betalt jobb och möjligtvis sälja lägenheten, för det var inte riktigt så här jag tänkte att jag skulle ha det när jag flyttade hemifrån. Men det är en framtida lösning, vad fan ska jag ta mig till den här månaden?? .. ugh. Jag skulle säkert kunna ringa föräldrarna och be om hjälp, även fast jag hatar att låna pengar, vill kunna stå på egna ben, plus att de redan hjälpt mig ekonomiskt för att jag skulle kunna flytta in här från första början. Det skrämmer mig också, att det skulle bli såhär och att jag kommer fastna på ett underbetalt jobb och ha det knapert resten av livet, måste ta mig i kragen och skaffa mig lite bättre förutsättningar.

Men just nu känns det bara jävligt surt.. jag vet inte vad..



Knegarn

Take it, it's yours!


Konichiwa!

Maddes Youtube flipprande här om kvällen ledde oss in på ett klipp från Sunes Sommar, ni vet det där med Rudolf och Negerbollarna. I klippet så säger basketspelarna; 'Take it easy, all we want is coffeé' varpå Rudolf svarar 'Here, take it, it's yours'



Är det bara jag som direkt tänker på den sköna scenen ur filmen Troy när Brad Pitt (som är awesome i rollen som Achilles btw) står på båten innan landstigningen på Troja's strand talar för sina mannar, klippet följer;



Även här säger ju Brad Pitt 'Take it, it's yours!' fast något kraftfullare än Rudolf gjorde.
Frågan består dock, har regissören eller manusförfattaren bakom Troy stulit den här linen från Sunes Sommar efter att ha blivit inspirerad till att göra en film om Achilles efter att ha sett hur Svennebanan-Rudolf rörde sig på stranden på deras husvagnssemester? Jag anar ugglor i mossen och dom är inte vackra!

Stay Awesome
Knegarn

Helgen som varit



Hej på er!

Det har varit en mycket trevlig helg jag haft! Madde kom ju som sagt hem i Lördags, när jag vaknat och gjort mig redo åkte jag över till henne, vi hade en mysig chill kväll med hennes familj, fick god mat och kollade på melodifestivalen tillsammans.

Madde som hade varit uppe sen 03.00 Lördag morgon för flyget hem var rätt trött så efter melodifestivalen så somnade vi, men det hindrade inte henne från att vakna runt 6-7 tiden på Söndagen och väcka mig också, hehe. Vi låg och drog oss ett tag sen kollade vi film innan jag begav mig iväg, AIK hade ju premiär mot Mjällby vid 14.30
Mötte upp Zandra hemma i Västerort igen och vi tog oss in till Solna, satte oss på Ekens och träffade lite andra Gnagare, drack några öl för att sedan ta oss till Råsunda och se AIK spela jävligt dålig fotboll, tyvärr.. 0-0 mot nykomlingarna Mjällby är inget man är nöjd med direkt, speciellt inte med tanke på att Mjällby var mycket närmare en seger än AIK. Enda positiva med AIK's spel var Walid Atta som gjorde en helt okej match och såg jävligt stabil ut.

Sen drog jag med min bror Danne hem till honom efter matchen, plockade upp Madde på vägen och så blev hon introducerade för Lotta och min brorsdotter Maia samt min Mor som hon bara hälsat snabbt på tidigare. Vi käkade tacos och snackade tills det var dags att åka tillbaka till Hässelby.
Vi var rätt trötta båda två och somnade i princip så fort vi kom hem. Idag har vi varit extremt lata och bara legat i soffan framför tvn fram till klockan tre då vi tog oss in till Vällingby, Madde köpte ett par skor och jag skulle iväg och träna.

Nu ska jag alldeles strax laga lite mat och sen chilla framför NHL tänkte jag, jobb imorgon vid 06.30 så ska försöka komma i säng tidigt.

Stay Awesome
Knegarn

Äntligen


Hej på er!

Smög mig in på Preem innan jobbet idag, skulle köpa halstabletter och såg bakom kassan en Mathias på strålande humör. Jag frågade såklart hur läget var trots att jag såg att det uppenbart vart mycket bra och det var det svar jag fick också. Jag undrade om det var för att det var Fredag och alkohol vankades i helgen men så var inte fallet denna gång.

Mathias berättade att han hade stannat kvar på jobbet i 45 minuter efter stängning igår och gjort en gubbe.. Ja, jag tänkte som er, vadå en gubbe? Han tog mig med in på lagret och där satt det på en stol en gubbe av plast och papp iklädd en jacka, byxor och skor hållandes en spade! Allt detta för att skrämma livet ur tjejen som skulle öppna Preem nu på morgonen, vilket tydligen hade lyckats också haha! Schöna tidsfördriv är något vi här på Knegarn uppskattar och practical jokes ännu mer! Bra jobbat Matte!

Sen följde ännu ett stängningspass, idag ett trevligt sådant. Jag har varit på bra humör hela dagen för imorgon, eller ja, idag med tanke på att klockan har passerat 00.00 så kommer Madde hem från London! Fuckin' awesome.
Det kanske inte märkts på mig, då jag inte är en person som springer runt och hoppar av glädje och upprepar ett faktum massa veckor innan det faktiskt händer något man längtar efter (Kom på att jag stod och hoppade och skrattade av glädje på jobbet idag för att AIK har premiär på Söndag mot Mjällby men för att vara ärlig var det mest för att Pavel började hoppa samt skratta och så såg det kul ut så jag ville också vara med..) men jag har längtat efter detta, otroligt mycket och det känns obeskrivligt skönt att hon flyttar hem igen.

Sista jag ville säga innan jag rundar av, har ni AIK:are inte gjort Bojans ödmjukhets test på http://www.blackbeat.se/ så gör det, fick mig ett par sköna skratt från det!

Stay Awesome
Knegarn

Dude.. shut the fuck up.


Det hjälpte inte att blocka Blizzard's spammande av varnings mejl.. loggade in på MSN nyss, nämen hej 63 nya mejl sen imorse, GAAAH!
Jag skickade ett rätt argt brev tillbaka, hoppas de slutar snart annars måste jag nog byta mejl adress.

Idag har jag verkligen försökt ställa in mig på att vara glad och awesome genom att tänka positiva tankar men personalen på jobbet gjorde verkligen inte det lätt för mig ikväll, det har varit whine sen jag gick på skiftet om allt och ingenting, ibland så duger ingenting jag gör verkar det som, alla vill göra annat än det jag satt dom på att göra och bla fuckin bla! Det är helt hopplöst! Så jag sket i allt & alla, lät medarbetarna göra vad dom ville och fokuserade på mig själv och bara jobba, struntade i allt runt om, vilket jag inte borde göra men gjorde ändå.

Det hjälpte, det brukar göra det. Sluta tänka, sluta lyssna, bara jobba arslet av sig i någon timme så blir jag lugn och fin igen.

Jag tycker inte alltid om mitt jobb, jag har vissa dagar då jag inte vill gå dit och vissa tillfällen då jag inte vill göra vissa saker på jobbet men jag gör det iallafall och jag ser alltid till att göra det ordentligt så som förväntas av mig, inte gå runt och gnälla hela tiden om minsta lilla sak. Vakna upp för fan och inse att det inte är mitt val att du jobbar där du gör och inte trivs med det, inse att du får pengar för att utföra dina arbetsuppgifter. Sen kan ni vara sura om ni vill men gör ert jobb!

Det är vad jag skulle vilja ställa mig och skrika i varje persons ansikte som kommer och gnäller på eller till mig, men då ska man ha tid och stå och argumentera, man måste se till att personen inte kissar på sig, börjar gråta och går hem. Man måste se till att ha tid...vilket man inte har på min arbetsplats.

Men fuck it, skit dagar kommer och går. Nu är denna över! Imorgon ska jag träna, vara lycklig och sen åka till jobbet och ha en awesome jävla dag, för att det är vad jag vill!

Saknar Madde..

Go natt.
Knegarn

SPAM!



'Du har 139 olästa mail'
Erm what the fudge? Tänkte jag och gick in på min hotmail för att ta en titt. Jag har totalt blivit sönder spammad av ingen mindre än ett auto meddelande från Blizzard, spelföretaget bakom World Of Warcraft som jag ägnade mycket tid till för något år sedan, någon försöker tydligen sälja/hacka mitt konto som jag inte rört på hur länge som helst och det stod att sälja kontot (vilket jag inte håller på att göra) är ett brott mot deras policy eller något sånt skit och bla bla bla, samma sak i alla mejl.

Jag raderade skiten och gick in på deras hemsida för att skriva in ett hemligt lösenord som jag skapat i samma veva som jag aktiverade kontot för massa år sedan, detta för att dom ville att jag skulle bekräfta att kontot är mitt.

Inte mer med det tänkte jag, Wrong!

Kom precis hem, loggade in på MSN; 'Du har 83 olästa mail' ... Sen igår kväll!! Holy fucking christ, im being attacked!

Nu har jag blockat dom, hoppas det löser problemet.



Stay Awesome
Knegarn

Fubar


Tjo

Har precis kommit hem från jobbet, är helt förstörd. Var ute igår, tanken var att jag skulle möta upp Berglöf och Rikard på Sever Inn här i Hässelby för att snacka skit och dricka 1-2 öl för att sedan gå hem med tanke på min ekonomi och faktumet att jag hade jobb vid 9 tiden.

Det blev inte riktigt så, Danny kom dit ett stund senare, karatefull som han vanligtvis är på en Lördag och beställde in en runda till oss, sen gick det utför. Jag drack inte mer än sex öl men jag blev dyngrak kan man ju lätt säga, kände mig inte särskilt full när vi gick ifrån krogen men så fort jag kom hem och Berglöf som hade missat sin buss och slaggade här skulle visa några videos så kunde jag inte se skärmen, det slog till fort och jävligt hårt den där fyllan.

Så det blev att krama toalettstolen under natten, vaknade upp 7 imorse på mitt badrumsgolv och mådde inte något vidare, ugh! Det var fan sista gången jag dricker innan en jobbdag, pallar inte det längre. Det blir alltid sne-fylla när jag är på Sever, fattar inte vad de är för öl dom serverar som gör mig så jävla full. 

Men kvällen var kul, det var kareoke night, så folk sjöng och vi skrattade. Danny blev uppraggad av en 50+ tant som var sugen på lite lammkött, vi kan lätt påstå att Danny inte var lika sugen haha. Vi kom också fram till att vi skulle boka bord på någon riktigt fin restaurang där typ potatisgratäng går för 700 kr, sätta oss ned och äta, sen helt out of the blue skrika "AA!!" sänka hela biran för att sedan återgå till middagen i lugn och ro, haha.. det hade varit extremt kul att göra! Får se om det blir av.

Nu ska jag chilla så jag är normal imorgon igen då ännu en kväll på jobbet står på agendan,

Stay Awesome
Knegarn

Trio - En samling av tre (del 1)

Vi satt på Harry B James "uteservering", det var Söndag och i princip helt folktomt men vi hade tagit oss dit ändå, varför? Jo det var så vi jobbade, utgång efter utgång, it was the summer of ´09.

Snibbi, Båtsman & Flamman var vi kända som i vissa kretsar (okej.. endast vår krets) och vi hade någon månad tidigare bildat den oslagbara trion och här är historien om oss och vår bromance från start vid en inflyttningsfest i Hässelby i början av året till slutet av September ´09 där vi är nu (när inlägget skulle ha lagts ut...) 


                                            Inflyttningsfesten

Det var min käre bror och Snibbi som skulle bli sambos och äntligen hade dem tagit tjuren vid hornen och spikat ett datum för inflyttningsfesten, den sedvanliga Fejsbok inviten dök upp i min inbox och sen hade jag en Fredag med fylla klar, smutt!

Jag drog med mig min gamle vänn Robin som precis vid alla andra tillfällen skulle supa sig dyngrak och försvinna efter några timmar, vilket ledde till att jag plötsligt satt och snackade med någon kille som blivit dit bjuden av Snibbi, vi satt och drev med allt och alla, på vårt eget ironiska och ibland extremt opassande sätt, och därmed hade jag för första gången blivit introducerad till Båtsman.

Vi kom in på spåret att vi var definitivt mycket snyggare än alla andra på festen (No shit?) och därför hypotetiskt sett skulle kunna vara modeller i jämförelse till de andra, och det slutade med att vi tvingade en av tjejerna på festen att motvilligt fota en hel kalender med bilder på oss.




Vi blev snabbt avskydda av samtliga på festen på grund av vår arrogans och humor, well.. it happens. Hursom slutade kvällen med att vi satt ensamma i vardagsrummet och drack ren vodka.. 

                                                                   
                                                       En kväll på Söder

Mobilen ringde, jag plockade upp telefonen och såg till min förvåning att det var Snibbi som försökte nå mig.
Jag har länge känt Snibbi, genom min bror, men hade aldrig riktigt umgåts med honom tidigare men jag svarade och han frågade om jag ville följa med ut på stan och käka för att sedan gå ut och festa med honom och Båtsman, jag är inte den som är den så självklart tackade jag ja.

Vi begav oss till Söder där det var proppfullt med folk, som vanligt en sommarkväll. Vi fick ett bord på någon uteservering och det är väll här som allt började, vi kom på den briljanta idén att kidnappa en smutsig lodis, döpa honom till jeeves och klä honom i frack för att han sedan skulle kunna servera oss med vad vi behövde (..främst alkohol) under vår semester. Det hela spårade ur och vi blev lite paranoida för vår hypotetiska butler, vi kom fram till att vi behövde en taser så vi kan hålla honom i styr när han får sina missbruks abstinenser and so forth.. Vi har många kriterier som behövs uppfyllas för personen som kommer bli Jeeves, vi letar fortfarande!

Vi tog några bira och åt upp vår mat för att sedan köra lite hederlig brainstorming om vart vi skulle ta oss, slutade med att vi hamnade som så många andra gånger på Harry B James, som inte ligger på Söder men rubriken står sig ändå.
Vi mötte upp lite folk där och hade en trevlig fylla, mer än så kommer jag inte ihåg, blev lite suddigt mot slutet.


                                                     Dagen efter

Vaknade upp på morgonen med bakfyllan dunkandes mot tinningen och insåg att vi hade gjort en "A Gentlemens Agreement" (How i met your mother referens) på att vi skulle upp tidigt (klockan 12..) och äta scrambled Eggs och Bacon tillsammans, en man-date trio style med andra ord, en sån där fullt normal sak man spikar på fyllan, saken med "A Gentlemens Agreement" är att det går inte backa ur, det som säga måste utföras, så även fast ingen av oss mådde särskilt bra så möttes vi hemma hos mig och Snibbi lagade kanske den mest kladdiga, feta och smaskiga scrambled eggs och bacon röran någonsin skapad.

Vi öppnade några öl och hävde i oss bakis maten följt av några timmars chillande på min uteplats, vi snackade igenom gårdagen och helt plötsligt så kände vi oss inte slitna längre, vi var taggade! Vi ville ta oss ut i Stockholms nattliv ännu en kväll och sagt som gjort, kvällen var spikad.



Men klockan var bara runt 14 så vi bestämde oss att dra i oss några kalla (bilden ovan) på min uteplats, vi fick snabbt sällskap av min vapendragare Drickard och hans fru samt några till, en varm och skön eftermiddag med trevligt sällskap följde, fram tills det att vi fått i oss precis rätt mängd alkohol, ni vet sådär lagom mycket så man inte vill något annat än att gå ut och festa. 
Drickard och hans entourage skulle festa i Hässelby med lite annat folk medans Trion styrde skeppet mot Båtsmans lya och planen var att senare sluta på Harry B James, det ryktades även om uppslutning med Drickard senare på kvällen.

Vi krökade vidare hos Båtsman, och som vi gjorde det! När båtten was nådd så bestämde vi oss för att ta oss till Zandra & Mats där Drickard och resterande festade, vi hoppade på 119, well.. alla utom Snibbi som stod och kissade ned ett trä i bakgrunden, busschuffören diggade inte detta och stängde dörrarna varpå jag bad honom invänta vår kamrat, busschuffören diggade heller inte min förfrågan och började svära om att jag inte är busstidstabellen på en relativt oförstårlig Svenska.

Det slutade med att vi alla hamnade hos Zandra & Mats iallafall, krökade vidare där tills det att värdarna fått nog (förstårligt med tanke på vilken jävla start-elva som levde rövare hemma hos dem) vi stannade upp utanför deras port och av någon anledning hade Drickard med sig ett helt flak öl ned så vi fortsatte festen utanför tills det att farbror Blå dök upp och vi fick utrymma platsen.

Alla tog sig hemmåt bortsett från Drickard som fortfarande var taggad och med mig själv och Snibbi efterhängandes tog vi oss till en efterfest nere i Backlura, klockan var runt 03.00. Jag slog Båtsman en pling och frågade vad han gjorde, han stod och bredde nattmackor och skulle lägga sig, jag påpekade att det var efterfest och svaret var självklart "Jag kommer", han dumpade sina mackor och anslöt sig till festen.

Festen var hos en lite yngre publik så Båtsman och jag började som vi gjorde vid inflyttningsfesten, komma med väldigt opassande påståenden, mestadels sexuella. Jag har för mig att vi fick kommentaren "Ni äcklar mig..helt sjuka i huvudet" av Båtmans granne som var på festen, lyckat!

Men det var egentligen inte förens det att vi lämnat festen runt 06.00 på morgonen som det märktes att vi spenderat en heldag drickandes öl, här är vad vi gjorde sen:

Efter den numera klassiska filmen så var det dags att hitta hem till sängen och så var ännu en underbar sommardag avslutad.


                                                    Tredje på rad

Vaknade upp hemma i sängen och jag kommer ihåg hur det slog mig att 'shit, vilken legendarisk kväll det var igår' för den hade fan allt, men det bästa med denna sommar var att vi långt ifrån hade peak'at ännu, för den bästa kvällen lurade fortfarande runt hörnet.

Varken jag själv, Snibbi eller Båtsman har särskilt stor koll på vad som hände den här kvällen men två saker vet jag med faktum och det är att vi  spikade en tre dagars och var på Harry B James och att det var den här kvällen som The Hibbletons (ny)skapades och vår första hit med Journey - Don't Stop Believing fin putsades på.
Så för att skapa lite känsla medans jag försöker återskapa denna kväll med väldigt vaga minnen så slå på denna:




Med två dagars alkohol intag och faktumet att detta är i skrivande stund lite mer än ett halvår sedan det faktiskt hände kanske det är förstårligt om jag blandar ihop kvällarna, men den här kvällen kan bara vara en av de för tillfället två jag tänker på (bortsett från de två spikade faktumen som jag skrev tidigare), den ena så var det en helt vanlig utgång med Trion plus att vi mötte upp min brors vänner där inne ELLER så är det kvällen som numera är känd som The return of the slap, jag tänkte köra ned de här två kvällarna i en blender addera lite vodka och se om vi lyckas skapa något gott.

Det var dagen efter ett rejällt fylle kalas som hade lämnat sina märken men jag tror vi alla kände oss jävligt taggade när vi klev ur taxin utanför HBJ för att vi visste att nu är det dags igen! Vi hade tagit oss dit denna Söndag för att kolla in Räkans band 'Lost Prophets' som skulle spela, jag hade hört dom förr och gillade deras Power Metal stil.
Vi var där någon timme innan de skulle sätta igång, så vi satt oss på "uteserveringen" och drack några öl med bandet, bortsett från Trion så var även Båtmans bror Markus med och även Mikaela hade tagit sig dit.


För att kunna återberätta vad som hände här näst så är jag tvungen att backa bak tills det att jag började komma in i Båtsmans & Snibbi's umgängeskrets och deras rutiner, en av dessa är en "lek" (jag sätter ordet i situationstecken pga av att den är väldigt våldsam och jag vet inte om det borde klassas som lek..) låt mig snabbt dra reglerna för denna:

Leken går ut på att i stort få ge någon en örfil (Slap) och det får man göra OM någon av deltagarna fiser och en av de andra deltagare säger 'SLAP', då får den som sagt 'slap'  dela ut en örfil till den som fes, örfilen behöver inte ges ut direkt utan kan sparas till vilket tillfälle som helst.
Det går att rädda sig själv från att bli slagen också, detta genom att du som fiser hinner säga 'SAFE' innan någon av de andra deltagarna hinner säga 'SLAP!'  finns två ställen där man är säker på och det var toaletten och hos Kungen om jag minns rätt.

Relativt enkla regler tänkte jag och gav mig in i leken. Ett par dagar innan denna utgång så hade jag och Snibb precis lämnat taxin påväg hem från stan, jag tänkte mig inte för och skulle göra ett Ronja Rövardotter hopp som skalle-pär gör och fisa i luften, Snibb, rutinerad som han är var blixtsnabb och skrek 'SLAP!'  och därmed var jag under det konstanta hotet att bli slagen.

Så, tillbaka till kvällen ifråga.. Som sagt satt vi på uteserveringen, det var jävligt folktomt denna Söndags kväll på HBJ men vid bordet brevid oss så satt det tre riktigt snygga tjejer, faktum var att det var de ända snygga tjejerna på hela stället också och jag som då var singel och ständigt på jakt tillsammans med Båtsman som min wingman uppskattade såklart detta. Vi satt och snackade lite smått med dom då helt plötsligt Markus tar tag i min öl och säger 'här, låt mig hålla den'..  jag fattade ingenting utan såg snörpligt på när han tog ölen ifrån mig, helt plötsligt från ingenstans kommer Snibbi's hand flygandes och slår mig rakt över kinden, en ordentlig smäll som fick mig att ramla av stolen och in i de snygga tjejerna vid bordet brevid, dom blev såklart skiträdda och sprang därifrån med kommentaren 'Nu blir det bråk'  jag tog mig för ansiktet och mumlade ur mig 'Nej.. kom tillbaka' alla vek sig av skratt och jag gratulerade Snibb till en bra slap följt av att berätta för vakten som ville slänga ut oss att jag förtjänade den och att vi är vänner!


                                    Återskapandet


Kvällen fortsatte fredligt efter the slap och vi drack öl och lyssnade på Räkans band och hade en allmänt trevlig kväll tills det att HBJ stängde vid 03.00!
Vi var fortfarande festsugna så det blev efterfest hemma i min 28 kvm stora lägenhet, blev lite små trångt med 8-9 pers och de flesta blev rätt sega så kvällen rundades av efter några öl här i Hässelby.


Här avslutar vi del 1, dels för att jag väntar på material från Snibbi så jag kan knyta ihop resterande kvällar med hjälp av videos och bilder och dels för att få igång motivationen för att avsluta berättelsen.

Stay Awesome
Knegarn

Good times!


Kom precis hem från jobbet, ska strax sova då jag måste upp och åka iväg tidigt imorgon igen, ville bara slänga in ett inlägg lite fort.

Jag gillar att ha saker att längta till, spikade datum som man vet kommer göra en glad! Nu har jag precis fått ett till sådant, Madde kommer hem från London den 13:e, for good!! Kan inte bli mycket bättre? Jo, det kan det, för jag är ledig den helgen också! Kan det bli bättre än så? Uppenbarligen för AIK har premiär mot Mjällby den 14:e, dvs på Måndagen efter och jag är även då såklart ledig, vilka fantastiska 3 dagar det kommer bli! AIK & Madde, det kan däremot inte bli mycket bättre än så! Mina två favoriter :D

Just nu är det inte så mycket som pågår annars, jobb och gym är det som tar upp min tid, vilket är bra för jag har inga pengar att spendera ändå och vill ju som sagt få en bra April lön så just nu är det bara och köra och vara glad över att man har ett jobb och råd till ett gym-kort.





Stay Awesome!
Knegarn

RSS 2.0