Fiskbilen.



Igår fick jag frågan från min chef vad han skulle kunna göra för att behålla mig kvar på jobbet, jag funderade ett tag och svarade sen "Ingenting"

Jag är nöjd med det jag har gjort på min arbetsplats, med den utvecklingen jag gjort och den utbildningen jag har fått och nu är det dags att hoppa vidare, jag känner det i hela kroppen, att jag är redo för något nytt, vad det är vet jag ännu inte.

Samma dag kom en föredetta "kollega" in och beställde lite mat, han jobbade hos oss i 3 månader på en höft.
FD.Kollega - 'Tjena fan! Står du fortfarande här och harvar, va fan kom igen nu..'
Jag  - 'Jo jag är tillsynes fortfarande kvar, vad har du för dig nu då?'
FD.Kollega - 'Jo, jag är ju arbetslös mekaniker, just nu kör jag fiskbil'

And so forth it went, vilket lyft va?! Killen kör fiskbil och dömer mig, som har tre stycken ledarskaps utbildningar bakom mig och som vid ett jobb byte förmodligen skulle nå lite längre än till en fiskbil, nämen visst. Här står jag fortfarande och harvar, kul att han "lyckats" så bra då, trots att han blev avskedad från den arbetsplatsen jag nu står kvar på.

Det händer hela tiden, bara för att man jobbar inom McDonalds så är man plötsligt helt torsk (pun intended) och inte kommit någonstans i arbetslivet, vilket är ren bullshit men för folk utanför så är det obegripligt.

Jag är stolt över det jag åstakommit inom McDonalds och ångrar inte att jag härdat ut dessa 6 år för den utbildningen och erfarenheterna jag fått, det har gjort mig till den personen jag är idag och det finns ingen som älskar mig så mycket som jag själv, och jag är jävligt kräsen ska ni veta så det måste båda gott, right?

Men innan jag rör mig vidare så ska sommaren avnjutas med några veckor semester, först på agendan är Sweden Rock och den drar av stapeln nästa vecka, ÄR NI TAGGADE?!



Syns där,
Stay Awesome
Knegarn

RSS 2.0