Wrrryyyyy!


Heijpa!

Gick upp i tid idag, för engångs skull. Jag och bror skulle åka itill Sollentuna och fixa pass inför vår London resa, vilket vi gjorde! var uppe vid 10, de senaste dagarna har inte fötterna rört golvet före 15.00 så det var ju positivt, speciellt med tanke på att jag ska upp 6 imorgon, senast..

Mår bättre nu! Lite snuvig fortfarande men känner mig pigg i skallen iallafall, jävligt tur att jag inte behöver stanna hemma sjuk några dagar till, tristessen börjar komma. Två dagar, det är fan det längsta jag pallar ligga hemma sjuk, sen börjar jag må dåligt för att det inte händer saker runt omkring mig istället.

Typiskt att man blir sjuk lagom tills trion ska samlas och gå ut också, nu tycker dom jag är en banger som inte följer med för att jag är sjuk.. Snibb är bara avundsjuk för att min lägenhet inte luktar pensionärs bajs & gammal pizza, haha!




I övrigt vill jag (likt alla andra kan jag tänka mig) att det ska bli sommar nu!! Är trött på kylan och snön. Längtar tills jag har min semester och kunna sitta på min baksida med polarna och trion & Madde, njuta i solen och dricka öl, snacka skit och lyssna på musik, en heldag. Var för smutt förra sommaren! Bästa semestern ever helt klart, speciellt med alla HBJ besök och sletna bakis dagar följt av fler utgångar, fint serru!



Stay Awesome
Knegarn

RAWR!


Tjuu

Mår tyvärr sämre idag än jag gjorde igår, så kommer vara hemma imorgon också. Får så extremt dåligt samvete av att sjukskriva mig när jag vet att det bara är två andra i princip som kan täcka upp för mig just nu och någon av dem är tvungna att skippa sin lediga dag för min skull, men vad ska man göra?

Har sagt att jag kan ta ett pass på Söndag förutsatt att jag är frisk då för att Sandra är snäll och hjälper mig imorgon, så får hon vara ledig då istället. Börjar 06.30 på Söndag isf, vet inte riktigt hur jag ska ta mig till jobbet om jag inte vill åka 02.20 redan för att vara där runt 6.. Kan ju åka taxi men jävligt bittert att spendera 220 kr för att ta sig till jobbet.. Hade det varit sommar hade jag ju kunnat cykla, undrar hur långt tid det kan ta och gå?
Aja, det löser sig på ett eller annat sätt.

Jag har inte gjort ett skit idag, bara rehab för att bli frisk vilket innebär NHL 10 och stora mängder kaffe, det har varit kul tills min artificella motsvarighet i spelet hamnade i måltorka med 15 matcher kvar tills säsongen var över och jag låg delad 1:a för att vinna mål-ligan.

Stängde va spelet då jag inte visste om mitt skrivbord skulle kunna ta fler smällar utan att gå sönder, jag är en extremt dålig förlorare.. vilket mitt förra tangentbord och ett par headset's har fått erfara.
Kom och tänka på när jag nördade alldeles för mycket WoW och PvP'ade (Player vs Player combat) mycket, då gick det vilt till. En gång sa Mickes mor till mig att lugna ned mig då jag svor för mycket och det hördes ur hans högtalare hemma genom Ventrilo, haha! Så kan det gå.



Ska "laga mat" strax, får se vad jag orkar "laga" den här gången.. Sen skype med Madde! Awesomeness.

Knegarn

Rehab



Vaknade imorse och mådde riktigt dåligt, hade ont i halsen och kände mig snurrig i skallen men tog mig till jobbet i förhoppning att min kur 'Kaffe &  mind over body' skulle lösa problemet, men nej.. inte den här gången.

Kände mig hängig hela dagen även fast jag försökte intala mig själv att jag var frisk, ibland måste man väll helt enkelt få bli sjuk. Ska vara hemma från jobbet imorgon, Pavel got my back och täcker upp så jag kan få vila mig frisk, vilket jag hoppas kunna åstakomma imorgon så jag kan jobba Fredag igen.



ska äta lite mat nu sen blir det läggdags och rehab,

Stay Awesome
Knegarn

Ledish


Efter sju raka dagar på jobbet kände man sig rätt mör när man vaknade imorse vid 12 tiden och insåg att man var "tvungen" att städa och tvätta för att hålla lägenheten i ett dugligt skick.

Men det har varit en trevlig dag, jag har både tvättat och städat, snackat lite med Madde, hunnit träffa Mamma och bror, ätit pizza och tagit några öl med Rikard och hans kusin + pojkvän. Inte illa för en Tisdag, ey? Iallafall för mig.

Imorgon är det jobb igen, ska försöka hinna ta mig till gymmet också efter det sen fortsätter jobbet regera fram tills i helgen då jag är ledig igen, det ska bli skönt värre. Snackat lite om att festa med Trion men det verkar som dom ville på kryssning och jag har varken råd (ja, jag är medveten om att det var löning igår..) eller egentligen lust att åka på kryssning, man blir så jävla fucked up av dom att jag kommer ligga utslagen efter och sen är det jobb igen nästa vecka.

Känner att jag behöver en "vit helg" vilket förövrigt är ett uttryck jag avskyr då det låter som om jag skulle ha ett alkohol problem som tydligen alla 14-åringar nu har på Facebook. Så är det inte riktigt utan känner mer att jag vill använda mina pengar till annat än en helgs festande.

Rikard och jag snackade om att åka till hans jobb på Lördag och träna + spela lite badminton & pingis m.m. Låter väll jävligt sundt? Känner jag mig och Rikard rätt lär det bli öl efter det ändå så tro inte att jag drar in massa vuxenpoäng här inte, åh nej.

Är det vuxenpoäng att dricka öl förresten? Uppskattar svar på den frågan.

Vi avslutar där då det börjar närma sig UFC dags,



Stay Awesome
Knegarn

Bed&Breakfast


Konichiwa blogg läsare!

har inte haft mycket tid att uppdatera här de senaste dagarna, mycket beroende på sena jobb pass, likt idag.
Hur har jag det då? Jo tack, awesome som vanligt numera! Jobbet rullar på, min uppfattning har inte ändrats sen jag gnällde lite över arbetsplatsen senast men min attityd har däremot ändrats så det känns bättre iallafall!

Igår körde farsan hem mig från jobbet (schönt värre), precis när jag låst upp dörren så ringer Berglöf och frågar om jag ska komma över till Mats och Zandra, dricka grogg. Klockan var 00.30 då, men jag är inte den som är den när det kommer till alkohol och trevligt sällskap så satt mig på bussen och åkte över.

Blev rätt sent så jag fick övernatta på Wallingstam/Dahlin's Bed&Breakfast, det var en trevlig upplevelse där man fick nybakade frallor med kaffe till när man vaknade! Jag gillart.

I övrigt då? Jo jag har seriöst funderat på att trycka in awesome som mellan namn, satt och skojade med Madde om det häromdagen men när jag tänker efter så skulle det ju vara skitballt, jag menar smaka bara på det; Carl Adam Peter Awesome Nordström. SMUTT! Ska kolla med Pappa's fru som jobbar just med sånt om det är tillåtet.

Idag (eller rättare sagt igår då det blivit den 25:e nu men jag har inte lagt mig ännu så jag räknar det fortfarande som den 24:e.. shut up..) så har det gått en månad sen Madde och jag blev tillsammans, det känns lite konstigt med tanke på att hon varit i England större delen av den tiden den månaden, men samtidigt inte med tanke på att vi spenderade nästan exakt en hel månad tillsammans innan hon åkte iväg, pass på varje dag med några få undantag fast bara inte officiellt i ett förhållande då.

Det jag ville komma fram till (för jag har en poäng här någonstans.. om än väldigt vag) var att det känns som om vi varit tillsammans mycket längre en bara 1 månad, kanske för att de veckorna sen hon åkte har gått i slow motion, kanske med tanke på att vi ändå jobbat tillsammans & känt varann i ett par år innan det hände något.. vad vet jag? Januari 2010 har varit en extremt lång månad, det är helt klart iallafall men trots detta väldigt givande på väldigt många olika sätt.

Slutsats: Tid är jävligt förvirrande med tanke på hur extremt strukturerat begreppet faktiskt är.

Nu är det bara 24 dagar kvar tills jag åker ner till London och träffar henne iallafall ..finns ett ord jag söker här, hmmm..? jo AWESOME

Saknar dig extremt mycket, puss på dig snygging!



28 Drinks Later



Stay Awesome
Knegarn

Fejsbok


Hellu!

Precis kommit hem från jobbet, skulle åka och träna men är mer eller mindre förlamad i hela överkroppen från Måndagens träningsverk som bestämt sig för att dyka upp.. Får åka imorgon istället innan jobbet!

I Måndags natt blev det 20 minuters sömn för min del, vet inte vad som hände riktigt, somnade när jag kollade på How i Met Your Mother och vaknade 20 minuters senare av att datorn surrade, stängde av den och sen kunde jag inte somna om.. Konstiga var att jag kände mig jätte trött i hela kroppen men kunde bara inte drifta in bland drömmarna. Så igår drog jag några timmar tidgare från jobbet, somnade vid 17.30 och sov fram till 05.00 då jag skulle åka till jobbet, schönt värre!

Det är vad som hänt sen senast! Men inte vad jag tänkte skriva om idag, utan tänkte skriva lite om Facebook faktiskt! Ni vet inte om det men jag är medlem på en sida som heter http://www.urbandictionary.com/ den sidan förklarar och beskriver ord och uttryck som är slang eller internet påhitt eller annat kul, ord eller meningar du aldrig skulle finna i en vanlig ordbok helt enkelt.

Den har varit en favorit sida under en längre tid och jag får varje dag ett ord skickat till min mejl från sidan där ordet förklaras, lite kul tycker jag!

Hursom, häromdagen fick jag uttrycket "Face Base" skickat till mig och definitionen lyder:

Face Base

The point in a romantic relationship when pictures of the couple begin to appear on Facebook, and or when the relationship status changes to "In a relationship".
"It looks like Kat has made it to Face base with that new guy."

"Yeah his picture is all over her profile now."

Jag läste det och skrattade lite, sen tänkte jag.. "fan det stämmer ju" fast på så många andra sätt än bara inom relations delen, mycket av vad som händer runt om i ens kompiskrets får man faktiskt reda på först genom Facebook, oavsett stort eller smått.

Facebook har blivit sjukt stort! När jag först blev medlem så trodde jag bara att det var som ett nytt Playahead eller Lunarstorm, dvs ett community där inget vettigt händer, och det kanske det var ett tag men nu om man träffar på någon som inte har Facebook så börjar man ju undra om personen ifråga inte hört talas om Internet ännu.. nejmen ni förstår vad jag menar, det är sällan man träffar någon som inte har det.
Facebook är ju i princip ditt liv fast artificiellt, mycket av vad som händer en person kan man få reda på över Facebook om man skulle vilja, det får mig att tänka också, tror ni att om ett X antal år livet kommer utspelas genom en dator? Det är ju ingen omöjligthet, även fast det är en hemsk tanke. 

Facebook har ju i grunden allt som behövs för att kunna ha ett socialt liv fast bakom en datorskärm..haha! 

Facebookworthy
An event, photo, rumor, or other happening that is worthy of posting on your Facebook profile for everyone to see.
"I just partied, drank scotch & sang karaoke all night with guys and their Korean servant girl harem in their mob lair without paying a single yen. It was definitely a Facebookworthy evening."

Facebook Sniper
Someone who logs onto Facebook for a very short period of time to look at all of the updates on his or her feed, check for wall posts and messages, and update his or her status. This sniper then logs off as quickly as possible to avoid being caught in conversation with Facebook campers. This is a way of life for people who dislike Facebook chat or have "friends" who like it way too much to be healthy.

'Her Facebook sniper routine has been streamlined to about thirty seconds, ninety if her friends have been up to anything interesting or if she feels the need to reply to something. She prepares her status updates beforehand.'

Finns extremt, Extremt  många sånna här uttryck och ord att finna genom sidan jag länkade innan, de flesta väldigt roliga förövrigt, men det är ju också bara ett bevis på att Facebook fortfarande växer, när man börjar hitta ord för att beskriva saker som händer genom en internetsida, jag tror Facebook är långt ifrån en internet fluga som många påstår och kommer nog finnas kvar väldigt länge framöver!



(Jag är medveten om stavfelet, inte jag som gjort det så FU..)

Stay awesome
Knegarn

Måndag



Konichiwa!

Precis landat i stolen framför datorn, har varit och gymmat (!) för en liten stund sedan, det var 2-3 månader sen jag var där senast och fy fan vad det var jobbigt och tråkigt men jävligt skönt att komma igång igen, spenderade en timme där och var frustrerad varje övning över att jag inte orkade lika mycket som när jag höll på senast. Så är det ju, kommer ta ett tag innan man kommer in i det igen och orkar öka lite.

Så nu ska det ätas ordentligt och gå ned i varv lite, sen bär det av mot Zandra och Mats! Mats fyller år idag, hela 25 st sånna och vi ska fika lite, jag gillar fika! Det var ju bara 4 dagar sedan Zandra fyllde år också, samma summa! Så grattis till er båda!

Orkar inte skriva något mer just nu, maten är klar också.. Kommer något mer givande inlägg i veckan!

Stay awesome
Knegarn

Kallhäll & tillbaka



Heeejjipa!

Har precis kommit innanför dörren, sov över hos Pavel inatt, det var ju en mindre personalfest igår kväll!
Det var ruwligt faktiskt, Pavel bjöd på öl, sovplats & pizza dagen efter, att tacka nej till ett sådant erbjudande vore ju som att skjuta sig själv i foten, helt onödigt.

Vi krökade till allihopa, lyssnade på gamla pop hits och snackade skit.. sånt man gör på hemmafester helt enkelt.
Jag fick prata ut lite med en viss person också, det behövdes verkligen kände jag.. Fick reda på en annan sak också som gjorde mig jävligt arg, jag vet inte riktigt varför då det hände för mer än 1 & 1/2 år sedan men ändå, kändes så respektlöst agerat gentemot mig från hans sida då jag snackat om just det med honom tidigare att jag blev förbannad ändå. Men what is done, is done som man säger, man lär sig var man har personer varje dag.

Var och fikade hos bror också, med Mamma och Klas.. de hade köpt semlor men jag var så jävla mätt att jag inte kunde få i mig något, bummer! Sen hängde jag kvar där ett litet tag tills jag började få kommentarerna "Asså, vad gör du här??" från brors sambo Snibbi & "Kan du bara gå.." från Kim.. vilka gentlemän.

Resten av dagen kommer bestå av chill, jag känner mig helt färdig. Imorgon ska jag ta upp gymmet igen! Blivit ett stort avbrott från det sen jag var på min senaste kurs inom jobbet, vet inte varför det blev så men nu är det iaf dags!

30 dagar kvar tills jag är hos Madde i London, längtar otroligt mycket tills dess. Saknar dig varje dag!

Stay awesome
Knegarn

I choose awesomeness


God kväll alternativt god morgon!

Jag har insett en sak idag, en sak jag egentligen upptäckte för längesedan men har haft svårt att leva efter, trots att jag ofta har gett andra det rådet.

Visst är det (för att komma in på ett sidospår lite fort) väldigt lätt att göra? Ge andra bra råd som man inte följer själv.. Varför gör man så, det känns otroligt efterblivet på något vis.

För att komma in på varför jag sitter uppe vid 02.10 och skriver.. jo! Jag insåg idag att man alltid har ett val, i alla situationer så har du alltid ett val att göra, sen kan dessa val ha helt olika utgångar och förutsättningar med mera, men i slutändan valde du ändå att gå en viss väg istället för en annan.

Ibland är det svårt att se valen du har framför dig för att du är förblindad av att känna dig orättvist behandlad eller den typiska tanken "varför är det alltid så här just för mig" som om det inte skulle kunna hända någon annan. Den tanken har vi alla haft någon gång. Det känns som du har blivit påtvingad något, att du inte har kunnat göra ditt val, faktum är att du redan gjort det i sådana fall.

Just det här är väldigt typiskt mig ibland, och förmodligen det jag kan irritera mig själv över mest. När jag blir upprörd eller irriterad över saker så ser jag aldrig mina val jag gjort & har framför mig, jag skyller på min omgivning istället för att det är lättare och då är ju jag fortfarande fläckfri så att säga.

Varför gör jag så mot mig själv? Det är knappast något jag drar nytta av och knappast något som gynnar någon annan heller. Det intressanta i allt detta vad är det? Jo, din egen inställning och attityd till allt som händer runt omkring dig, du kan påverka allt som har med dig själv att göra, hur du mår, hur du ska ställa dig till saker som händer i din vardag som vanligtvis hade fått dig att tappa humöret och komma in i en negativ tankebana.

Man kan tänka sig in i detta state, att gå upp på morgonen och tvinga på sig ett leende, kolla sig i spegeln och dra några komplimanger till sin spegelbild, hälsa på den griniga busschauffören med ett stort leende och åka till sitt underbara jobb där man gör en skillnad på ett positivt sätt, litet som stort!

Allt sitter i skallen, allt går att ändra på, du har alltid ett val att göra, välj att vara awesome 24/7!
Svårt som FAN att leva efter detta, men klarar man av det, i allafall till viss del, så kommer du bli en garanterat lyckligare människa i alla aspekt.




Stay awesome
Knegarn

Sound..


Så jävla kraftfullt med så mycket känsla, slut era ögon och lyssna.. mäktigt!

Justin Nozuka - Save him


Knegarn

NO REGRETS!


Why hello there!


Jag satt precis och tänkte på hur jag aldrig ångrar saker jag gjort eller sagt, helt ärligt! Vad jag däremot ångrar är många saker jag inte gjort/sagt. Det är ett karaktärsdrag hos mig själv som jag verkligen älskar &  samtidigt hatar, det är något inom mig som ibland håller mig tillbaka från att säga/göra saker som jag bara vill ha ur mig, tror det är något som jag fortfarande har i mig från när jag var liten knodd och en jätteblyg/rädd sådan.

Men om/när jag nu verkligen tar steget fullt ut och säger/gör det som jag vill, då ångrar jag aldrig det och det tror jag är viktigt!

Man ska stå för det man gör och säger, sen om det ibland är pinsamt/löjligt/dumt/fel m.m. ja då får det väll vara det men jag har hellre gjort det än att sitta om 10 år och ångra att jag inte gjorde det! Är ni med mig?

Folk som tar mycket uppmärksamhet, som är spontana och glada och inte rädda för att säga vad de tycker och tänker, folk som bjuder på sig själva för att göra andra glada, det är sådana människor jag vill omge mig själv med!

Att kunna ta och ge skämt, att kunna skämta om sig själv och skratta åt fåniga saker man gjort och inte ångra det för en sekund!

Att t.ex. våga gå fram till den snyggaste tjejen på krogen och dra en löjlig pick-up line som "Hej! Jag är en banan, vill du äta mig?" Även fast du vet att den aldrig kommer fungera!

Att våga vara sig själv och inte vara rädd för vad andra kommer tycka/tänka om dig bara för att du är på ett visst sätt/ser ut på ett visst sätt.

Nu sitter jag inte här och påstår att jag gör allt jag vill utan att tänka två gånger, men jag stävar hela tiden efter att bli en mer öppen människa och inte låta mig hållas tillbaka av min egen rädsla och det tror jag är viktigast!

Stay Awesome
Knegarn

Dagens!



Tjaba tjena hallå!

Den här dagen har börjat rätt slappt den också, har bara suttit framför datorn och snackat med Madde sen jag vaknade men nu är det dags för min tvätttid och att städa badrummet, jippi!
Sen ikväll kanske det blir att gå upp till MacLarens och dricka någon öl med the gang!

Jag utlovade ett litet mer kreativt inlägg idag men har inte hittat något värt att debattera med mig själv över så det uteblir tillsvidare!


Dagens låt:
Alter Bridge - Find the Real




Dagens bild:


Dagens ord:

YouTube Loop:
When you go to watch a quick 30 second video on YouTube and regain consciousness hours later having jumped from interesting video to interesting video.

Similar to a
wikipedian loop or 'WikiComa'
Clarence: "Dude, you totally missed the funeral yesterday!!"
T-dawg: "Yeah I know; somebody emailed me a funny clip and I got stuck in a YouTube loop..."


Stay Awesome
Knegarn

Frihet!


Konichiwa eventuella Knegarn-läsare!

Idag har min ledighet påbörjats, har en underbar vecka framför mig med bara jobb Torsdag & Fredag kväll, annars är ledigheten ett faktum!

Idag har jag gjort det jag skjutit upp alldeles förlänge, Städat! fy fan.. riktig ungkarls-lya var det innan jag drog igång idag, var pizza kartonger liggandes, veckans tvätt utspriden på golvet, disk i hela köket och jag orkar inte ens berätta badrummet ser ut (Har ännu inte tagit tag i det..) så här kommer en bild istället:


Tror min bror Kim ligger där under någonstans.. han försvann tidigare ikväll och jag har inte sett han sen dess!
Ser ni honom kan ni ju säga till, han ser till vardags ut såhär!
                                                       



Större delen av lägenheten är nu iaf städad och klar, har som sagt toaletten kvar men tar den imorgon tänkte jag när jag ändå har tvätttid inplanerat.
Dagen har bara flugit förbi, påbörjade städningen vid 14 och helt plötsligt var klockan 20.30 och jag hade bara hunnit halvvägs.. hur jävla sämst är jag på att städa? 

Imorgon ska jag boka biljett till London också! Blir mellan den 17-22 för min del, bror följer ju med då han ska försöka spela in sig på en musik skola där i närheten men han stannar nog bara till den 19:e så ska jag och Madde försöka hitta ett hotell att bo på de två sista dagarna, det kommer bli awesome!

Ska försöka vara lite kreativ och hitta på något roligare att skriva om imorgon, stay tuned & awesome!

Knegarn

Skål för Gnaget!


Nu är årskortet kirrat! Blir på östra övre i närheten av bror, kommer sitta med Zandra och förhoppningsvis Söder om han är alert!

Tyvärr innebar detta att jag precis gick ifrån att ha lite cash till att vara urfattig men det var det värt! Nu är det bara börja ladda inför säsongen 2010!

SKÅL FÖR GNAGET!



Stay Awesome
Knegarn

It's gonna be legen..wait for it...dary!



God morgon!

Var ute igår med Rikard, Markus och Räkan på Chaplins och fy fan vilken jävla fylla det blev!
Började med att Rikard ville leka efter att jag hade jobbat, så kom över till honom vid 21 tiden och vi drack några öl och snackade sen någon timme senare kom Markus över och vi drack lite mer öl.

Bestämde oss för att åka in till Chaplins då Rikards bror Räkan satt där inne, vi tog en bulle och satte igång att festa. Stället kryllade av 19 åriga grabbar som trodde de var rutinerade och 18 åriga tjejer som såg ut att vara 15. Men själva stället i sig var helt okej, bra dansgolv med skön musik och i rummet brevid hade de soffor med rätt schysst layout och så körde de kareoke där inne, självklart sjöng vi några nummer!

Markus körde Öppna din dörr av Tommy Nilsson, det var awesome! Han sjöng den riktigt bra och jag och Rikard stod och sjöng med, vackert minst sagt.

Sen körde jag och Rikard Summer of 69'  med Bryan Adams men då var vi rätt på kanelen plus att någon jävla pajas ville hjälpa oss med texten så det blev nog inte så bra, men kul var det!

Sen drog vi några moves på dansgolvet och räddade någon stackars tjej från en alldeles för hetsig kille, han var typ tagen ur 'A Night at the Roxbury' för er som sett den, så efter den hjälte insatsen så blev vi törstiga igen och drack mer öl och här börjar det bli suddigt.

Vaknade upp vid 9 imorse och hade kanske den mest fruktansvärda huvudvärken i historien av varken huvud eller värk. Kändes som att skallen var påväg att explodera och mitt bakis knep är att ta 2x500MG Alvedon och svepa 2 liter apelsin juice, vilket jag gjorde även den här gången innan jag la mig i sängen igen för att sova bort smärtan.



Nu mår jag lite bättre, har snackat med Madde precis som hade smakat på utelivet i London igår, ni får läsa hennes blogg om det!

Måste åka till jobbet nu och verka alert!

Stay Awesome
Knegarn

Krang är i farten!



God Morgon!

Jag ska alldeles strax krasch landa i sängen men tänkte slänga in ett inlägg innan det.
Idag har varit en sån där 'Fan vad jag inte vill göra någonting' -dag, tyvärr var jag tvungen att göra något, hade mitt jobb som kallade vid 15 tiden.

Känner mig så jävla omotiverad till att jobba just nu, det händer mig tillochfrån men det är lite extra läskigt nu då det har hållt i sig så länge. Det värsta är att jag är lite av en perfektionist när jag väl gör saker men nu skiter jag i vissa arbetsuppgifter medvetet vilket får mig att må rätt dåligt arbetsmässigt, men har inte energin eller motivationen till att göra saker 100%

Dags att leta ny arbetsplats? Jag vet inte.. maybe. Känns inte rätt mot de andra arbetsledarna och mina tre chefer att inte göra det som förväntas av en bara för att jag har "tröttnat", har för mycket respekt & kärlek för teamet för att det skulle fungera i längden bara för att jag ska tjäna pengar.. makes sense? i dunno.

En sak jag dock är glad över på jobbet är Pavel! Killen som har tagit hand om mig sen dag 1 för sex år sedan och han ställer fortfarande upp både som chef och vänn och det uppskattas extremt mycket, speciellt nu.. TACK!

Stay Awesome
Knegarn

Drömmar av guld


Hej!

Vaknade för 30-40 minuter sedan, sitter och äter frukost och går igenom nattens drömmar. 
Jag är en sån person som drömmer extremt mycket, pass på varje natt och jag minns ofta mina drömmar väldigt klart (Nu säger ju vissa att alla människor drömmer varje natt men är man den enda som upplevt något och inte ens du kommer ihåg det då kan det omöjligt ha hänt)  

Det märks att jag är orolig/längtar efter/bryr mig.. mer om två saker just nu för att dom här två har sakerna har varit main topic i mina drömmar de senaste tre nätterna och det är följande:

A.I.K: Jag skojar inte, jag verkar vara jävligt ängslig undermedvetet hur det kommer gå för oss 2010, i natt drömde jag att vi förlorade de två första serie matcherna och vi gjorde inte ett ändå mål.. Härom natten så gjorde jag debut för Gnaget(!) och avgjorde derbyt mot Djurgården med matchens enda mål! Det intressanta här var att derbyt spelades på en grusplan i Hässelby och efter matchen så sprang alla spelare ifrån mig och skrattade.. jätta konstigt!

Madde: Kanske inte så konstigt med tanke på att hon åkte i Lördags, men hon har likt AIK varit med i samtliga drömmar de senaste tre nätterna, hon dyker upp lite här och där, i natt var hon (bland annat) och kollade AIK matchen med mig, Zandra & Mats men det sista var att vi låg i sängen och kollade på film då hon helt plötsligt bara gick upp i rök och försvann, strax efter (kändes det som för mig iaf) vaknade jag.. bläh, den gillade vi inte!

Slutet på drömmarna har ju inte varit jätte trevliga, men känns bra ändå att veta att även när jag sover så lyckas jag och Krang (min hjärna är döpt efter superhjärnan i Turtles, som en intern tribute) prioritera de viktigaste sakerna att fokusera på :)

Stay Awesome
Knegarn

Bakiszzzzzzzz!



Ugh!

Blev lite mycket öl igår, kändes inte som det igår men det kändes definitivt av imorse och lite igår natt när jag skulle kolla på How I met your mother efter krogen, fick stänga av då jag inte kunde se vad som hände i avsnittet för att det snurrade för mycket haha.

Vi var på Pub Anchor inne på sveavägen, de hade ett music quizz med 30 frågor om bandet Rainbow vilket är för mig helt okänt bortsett från några gamla låtar man kände igen. I vilket fall som så skulle vi självklart vara med i tävlingen, vi ställde upp med den kanske vassaste laguppställningen hitills:

                                                 Team Awesome 

                                                         Zandra
                                       (Antecknare eller Britney Spears)


         Söder                                                                               Adam
   (Brainstorming)                                                               (Totalt värdelös)

                                                       Rikard
                                       (Materialare/Vätskekontrollant)


                                                          Mats  
                                                    (Den kunnige)   


Vi hamnade på en oförväntad 4 plats av 6 lag! Det är ju rätt bra med tanke på att vi svarade Britney Spears på 15/30 frågor.

Idag fyller min far år, han blir 49 vintrar gammal och det ska firas! Jag ska dit alldeles strax faktiskt så bör nog avrunda här för att hinna med!


Stay Awesome
Knegarn

Mind over body + kaffe = mitt svininfluensa vaccin


Wulli Bulli!

Har legat på gränsen till sjuk i snart tre veckor, började oroa mig för att det kanske var influensan, jag är ju inte vaccinerad pga av massor av anledningar som jag inte pallar gå in på nu, i vilket fall som helst så kom jag och tänka på hur awesome jag är hela tiden och med den attityden och kaffe som innehåller jävla massa antidoxidanter som är bra för kroppen mot förkylningar och dylikt så kommer jag hålla mig frisk tänkte jag!

Det funkade sådär, verkar som jag skjutit  upp på sjukdomen istället för att lyckats lura bort den helt och hållet för nu är jag riktigt förkyld och mår rätt kasst, men jag har inte givit upp ännu, krängt 6 koppar kaffe hittills idag och still going strong + att ikväll ska jag ut och festa med grabbarna så känn på den du din lilla jävel! (Det var en peak mot sjukdomen som hänger över mig ni inte förstod det)


                   


Annars så är allt som vanligt, saknar min söta flickvän, gå gärna in och kolla hennes blogg http://lyxbrunett.blogg.se och se hur hon har det i London!

Nu måste jag göra mig iordning annars lackar Rikard på mig när han kommer ned och hittar mig i t-shirt och långkalsonger :D

Stay Awesome
Knegarn

Snöbräda en Söndag!


Whaddap!

Har precis kommit hem från Ekerö Backen med Pappa, Mia & mina två små systrar, har lyckats stilla min snowboard abstinens lite granna men fy fan vad det var kallt!
termometern visade inte mer än -11 grader men det kändes som -20 kan jag lova, mina fingarar och tår var så jävla ömma efter ett par åk att efter det var jag ungefär lika mycket i värmestugan och drack kaffe som ute och åkte.

Blev väldigt långa liftköer tillslut också, stod 10 minuter i kö för att åka ned för backen vilket tog mig 10-15 sekunder, inte värt att frysa så mycket för det, men kul var det att få åka lite i vilket fall som helst!
Nu är suget att dra upp till Åre ännu större! Hoppas jag och Rikard lyckas styra något, en vecka i allafall.

                          
¨

Mår mycket bättre idag, igår var jävligt jobbig hela dagen, förstårligt nog kanske, saknar Madde extremt mycket men det är bara bita ihop och hoppas de här veckorna går fort! ;)

Stay Awesome
Knegarn


There she goes..



Konichiwa!

Nyår avklarat, det var en schön kväll men inget jag tänkte förtälja då det var en (för min del) lugn natt i jämförelse med tidigare år.
Nu är vi inne på 2010, tiden går så sjukt snabbt.. känns inte alls längesedan vi ringde in 2009, om det är positivt eller negativt vet jag inte.


Igår var slacker dagen #1, sov till 12 tiden sen låg jag och Madde och bara mådde dåligt tillsammans fram till 16 ungefär, för mycket dricka på nyår är ju inte en helt okänd faktor till illamåendet. Efter vi hade tyckt synd om oss själva tillräckligt länge så åkte vi in till city för att Madde skulle växla lite cash till pund, vi hann bakis äta lite snabbt på McDonalds också!

Begav oss hem till Madde för att äta tacos med hennes familj, det var gött! Sen slappade jag lite till medans hon packade det sista inför hennes resa, bestämde att vi skulle kolla Sagan om ringen, jag somnade efter en 15 minuter ungefär och missade såklart Helms Klyfta delen som jag ville se.. Men kroppen behövde ladda batterierna uppenbarligen.

Skulle upp rätt tidigt då Maddes flyg gick vid 9 tiden, åkte med henne och hennes familj till flygplatsen och sa hej då.. det var jävligt jobbigt även fast jag vetat om att hon skulle åka väldigt länge, men försökte hålla skenet uppe så gott det gick då hon tyckte det var jobbigt redan som det är och jag ville inte göra det ännu värre.

Kommer kännas så jävla wierd nu tills jag åker över och hälsar på i Februari, har spenderat i princip varje dag med henne bara den senaste månaden och allt har varit så jävla bra och nu kommer vi inte synas på 6 veckor...

Men jag hoppas du får det bäst i London och jag saknar dig redan! Puss på dig.

Stay Awesome
Knegarn

RSS 2.0