Kösystem och idioter

Nu har jag fan fått nog! Har funderat länge på att skriva ett inlägg om just detta men det har verkat så småsint och löjligt men idag så fick jag som sakt, fan nog!

Vad jag pratar om är folks ignorans och respektlöshet, situationen ifråga uppstår var dag pass på, i väntan på bussen hem eller till jobbet. Jag kommer alltid lite tidigare till busshålls platsen än folket som pendlar, si sådär 3-4 minuter före dem. Jag ställer mig längst fram vid busskuren och inväntar att havet av folk ska ansluta sig, för det är helt sjukt många som åker buss 541 mot Vällingby.. tja.. hela tiden!

De första som kommer ställer sig ofta brevid mig and thus a line is formed! Kösystemet, någonting var enda människa känner till men vissa verkar tycka sig stå över och här i ligger problemet.
Man ställer sig bakom personen som anlände före och inte framför, det är vanligt jävla sunt förnuft och förbannat enkelt att memorera.
Idag så var det som vanligt, jag anlände strax före pendel folket och ställde mig längst fram, folket som kom efteråt började rada upp sig, snyggt och organiserat, inga problem!
Vi alla inväntade bussen i ungefär tio minuter, två minuter innan bussen kom dycker någon jävla hippie upp iklädd en jävla frisyr som borde ha avlidigt tidigt 80-tal och en jävla färgglad flisjacka som antydde att personen ifråga måste ha tagit LSD innan hon bestämde sig för att börja pendla.

Hon klämmer sig in rakt framför mig på den lilla biten trottoar framför mina fötter och ställer sig och drar världens längsta gäspning innan hon helt jävla rabiat fortsätter att speed tugga sitt tugummi som om de skulle bannlysas efter solnedgång.
Jag brukar inte hetsa upp mig allt för mycket på sånt här även fast det irreterar mig enormt, men idag fick jag fan nog, man kommer fan inte sist, ser den extremt långa kön och bestämmer sig för att klämma in sitt halv varma arsle före ALLA andra som stått i kö och frusit en längre tid, det är respektlöst och helt jävla arrogant.

Kösystem är så jävla simpla att följa och påträffas konstant där fler än en person vill åt samma sak, det måste ha existerat i tusentals år och ändå har personer som denna inte insett hur fan de fungerar eller så tror de sig vara viktigare/bättre än alla andra?

Egentligen spelar det mig ingen roll om jag stiger på bussen sist och får stå upp i 40 minuter men när folk så uppenbart har bildat en kö och någon jävla tomte kommer och fullständigt pissar alla de som väntat i ansiktet genom att ställa sig före och låtsas som igenting då blir jag fan förbannad, jag borde få rätt att ge personen ifråga en redig dansk skalle och beslag ta deras busskort som straff för deras ignorans och respektlöshet.

Utöver detta så har jag lyckats förstöra min favorit tröja som kostade mig 1300 kronor när jag köpte den för en-två månader sen pågrund av de jävla tvättmaskinerna som stannar mitt i och låter plaggen ligga och suga åt sig vatten nere i vår tvättstuga,  denna dag som började så bra.. suck!

RSS 2.0